Bende çok çekmemeye çalışıyorum havale bazen parasız kalioz mecbur cekiozHavale çektim dost bu aralar benide evden çekmezlerse iyidir dost
Bende çok çekmemeye çalışıyorum havale bazen parasız kalioz mecbur cekiozHavale çektim dost bu aralar benide evden çekmezlerse iyidir dost
Benim son 4 ay 4-5m yatırım çekim var havale henüz tavuğumuza kış denmedi korkma 😂😂Havale çektim dost bu aralar benide evden çekmezlerse iyidir dost
Aynısı dost o yüzden sıkıntı diyorum ya bu 7 gün içerisinde qnbbbbb hesaba 900k giriş var banka değiştim o yüzdenBenim son 4 ay 4-5m yatırım çekim var havale henüz tavuğumuza kış denmedi korkma 😂😂
Tebrikelr dost geldimi paraAynısı dost o yüzden sıkıntı diyorum ya bu 7 gün içerisinde qnbbbbb hesaba 900k giriş var banka değiştim o yüzden
Yine de qnb politikası sert biraz hesap kapatıyor dikkatli ol.Aynısı dost o yüzden sıkıntı diyorum ya bu 7 gün içerisinde qnbbbbb hesaba 900k giriş var banka değiştim o yüzden
Garanti geçtimYine de qnb politikası sert biraz hesap kapatıyor dikkatli ol.
En temizi bende garanti kullanıyorum hem maaş hesabı hem kullandığımGaranti geçtim
Tavsiyem garanti ve yapı kullan Max. Bankadan bloke yer paranı al seninle çalışmak istemiyoruz derler , benim garanti maaş hesabım olduğu için onu da diyemiyorlar yapıyada esnek hesap gömdüm oda diyemiyor aklında bulunsun herkes kripto güvenli diyip duruyor patlayacaksan miktar yada çekim çeşidi çok önemi yok hesaba illaki giriş olarak çökerler adamın ense köküne dayım daha Nisan 20 de 411k çekti kripto jojobetten 20m plus tl , parayı Kıbrıs’tan ev aldı sattı göstererek hakladı Türkiye’de 3 daire 1 dükkan çekti hiç problem yaşamadıAynısı dost o yüzden sıkıntı diyorum ya bu 7 gün içerisinde qnbbbbb hesaba 900k giriş var banka değiştim o yüzden
Dost iş bankası kapatıldı 1 yıl önce benim ne demek istediğini çok iyi biliyorumTavsiyem garanti ve yapı kullan Max. Bankadan bloke yer paranı al seninle çalışmak istemiyoruz derler , benim garanti maaş hesabım olduğu için onu da diyemiyorlar yapıyada esnek hesap gömdüm oda diyemiyor aklında bulunsun herkes kripto güvenli diyip duruyor patlayacaksan miktar yada çekim çeşidi çok önemi yok hesaba illaki giriş olarak çökerler adamın ense köküne dayım daha Nisan 20 de 411k çekti kripto jojobetten 20m plus tl , parayı Kıbrıs’tan ev aldı sattı göstererek hakladı Türkiye’de 3 daire 1 dükkan çekti hiç problem yaşamadı
Hayırlı olsun dostum kazancin daim olaHayırlı sabahlar kupon tuttu mariobet sıkıntı çıkarmassa 2 kişi 500 yapalım dostlar
Son 2-3 gündür forumda 6-7 kişi gördüm 40-50 lira ödeme alan rüyamda görsem uyanır çüktür lan derdim güvenilecek bir site değil bana göre kardo (künaydın.)Tebrikler dostum. Umarım sorunsuz gelir çekimin. Bana hep tokatçı gibi geliyor bunlar. Kazasız belasız al paranı.
Tşk günaydın. Dün bol şanslar diledik oralı olmadın görmedin sanırım.Son 2-3 gündür forumda 6-7 kişi gördüm 40-50 lira ödeme alan rüyamda görsem uyanır çüktür lan derdim güvenilecek bir site değil bana göre kardo (künaydın.)
Valla hatırlamıyorum görsem malum yerden yazardım , ilgilenmşyorum uzak durucam dedin diye uğramıyorum sonra yine sinir krizlerine giriyoruz 15,8k ödeyelim diye sıfır tl den yaptığımız 3,5 lira da kaynadı gitti tek goldenTşk günaydın. Dün bol şanslar diledik oralı olmadın görmedin sanırım.
Beklemede dostumGönder Süper Mario gönderrrrrrr
Sağlık olsun bro olacağı varsa da olmazdı zaten öyle bir bahtsızlık bizimki.Valla hatırlamıyorum görsem malum yerden yazardım , ilgilenmşyorum uzak durucam dedin diye uğramıyorum sonra yine sinir krizlerine giriyoruz 15,8k ödeyelim diye sıfır tl den yaptığımız 3,5 lira da kaynadı gitti tek golden
Tahmini 45 dk-1 saat arası gönderiyorlar havale çekimleri sabah saatlerindeBeklemede dostum