- 9,472
- 3,512
- 113
Hadi mariobet bekletme dostumuzu
tebrkler zafer zafere ulaşmıssınHayırlı sabahlar kupon tuttu mariobet sıkıntı çıkarmassa 2 kişi 500 yapalım dostlar
Dost talep ne zaman ve ne zaman onaylanan yazdıBende cekim yaptim mariodan da onaylanan yaziyor 8.10 geçe, hala daha para gelmedi hesabima normal mi
45 gelsin oraya da bakarız. 🫣Bende cekim yaptim mariodan da onaylanan yaziyor 8.10 geçe, hala daha para gelmedi hesabima normal mi
6.30 talep verdim halen beklemessBende cekim yaptim mariodan da onaylanan yaziyor 8.10 geçe, hala daha para gelmedi hesabima normal mi
Onaylanan yaziyor ben 4.00da talep verdim 8.10da onaylanan yazmislar ama gelen yok6.30 talep verdim halen beklemess
sabah saatleri dostum mario 9 dan sonra öder büyük ihtimal en geç 10 a kadar onaylanır6.30 talep verdim halen beklemess
Sordunmu desteğe miktar ne dostOnaylanan yaziyor ben 4.00da talep verdim 8.10da onaylanan yazmislar ama gelen yok
35040 tlSordunmu desteğe miktar ne dost
Bonusmu aldın dost35040 tl
Kurum aracılığıyla gönderim sağlıyorlar o yüzden gecikme oluyorBende cekim yaptim mariodan da onaylanan yaziyor 8.10 geçe, hala daha para gelmedi hesabima normal mi
Dunya kupasi %125 aldimBonusmu aldın dost
BendeDunya kupasi %125 aldim
Hadi bakalım Mario gönder gelsin bence 20 dk içinde gelecek dostAciliyetiniz ilgili birime iletilmiş olup öncelik tanınarak en kısa sürede sonuçlanacaktır. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederim.
Mario destek
Usta dostAciliyetiniz ilgili birime iletilmiş olup öncelik tanınarak en kısa sürede sonuçlanacaktır. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederim.
Mario destek