- 23,990
- 9,423
- 113
2kisi 500 demese bu kadar uzamazdi zaten konu millet bitik halde böyle olunca kapmak için yazıyorlarda yazıyorlar..
Ben fikrimi söyledim kripto sırasına girse bile bir saati bulmuyo genelde çekimler havale kripto sırası ayrı kuyruğa giriyor neyse bakalım hayırlısi olsunDost iptal ettirmesin uğraşır zaten adam 4 saattir bekliyor 1 saate gelir Bence
3 kişi 500 dost 3 kişi yapalım2kisi 500 demese bu kadar uzamazdi zaten konu millet bitik halde böyle olunca kapmak için yazıyorlarda yazıyorlar..
Kesene bereket dost dün Kazanç sağlayan arkadaşta mariodan çekim yaptı 10k 7-8 saatte gelmişti umarım seninki de uzun sürmez.3 kişi 500 dost 3 kişi yapalım
Umarım yoruldumKesene bereket dost dün Kazanç sağlayan arkadaşta mariodan çekim yaptı 10k 7-8 saatte gelmişti umarım seninki de uzun sürmez.
Çekim beklemek zaten dert ya bu gibi uzun süre bekleten yerlerde al daha uğrama benceUmarım yoruldum
Rastgele mi gönderiyorlar acaba az önce arkadaş 1 saat önce talep verdim ödeme geldi dedi zafer 4 saattir bekliyor rastgele gönderiyorlar galibaKesene bereket dost dün Kazanç sağlayan arkadaşta mariodan çekim yaptı 10k 7-8 saatte gelmişti umarım seninki de uzun sürmez.
Zaten üye çekimi en fazla 2 saat bekler 2 saat sonra yorulur mesela acil ödemen olur sitenin keyfini beklersinUmarım yoruldum
Miktar yüklü olunca biraz sürüyor haliyle sitenin insafına kalmış işteRastgele mi gönderiyorlar acaba az önce arkadaş 1 saat önce talep verdim ödeme geldi dedi zafer 4 saattir bekliyor rastgele gönderiyorlar galiba
Gönlü güzel insan 👏3 kişi 500 dost 3 kişi yapalım
Tebrikler dost güle güle harcaHayırlı sabahlar kupon tuttu mariobet sıkıntı çıkarmassa 2 kişi 500 yapalım dostlar
Gelse bari saat 11 e kadarMiktar yüklü olunca biraz sürüyor haliyle sitenin insafına kalmış işte
Teşekkür ederimAma şuna dikkat et tüm kasayı vurucaksan 1.60 oran üstü ikili kombine veya istediğin kadar maç ekle. 1.30 orandan oynucaksan kombine min oranı 3 olması şart
Verdiğin havale yöntemine göre de değişkenlik gösteriyor havale olarak hangisi ile Verdin sen zaferVallahi tükendim ama heee uyucam daha
Uyuma dost paran gelsin o zaman rahat uyu bende öyle olsa uyuyamazdım🤣🤣Vallahi tükendim ama heee uyucam daha
Unuttum valla akılmı kaldı ama sanki mariohavaleVerdiğin havale yöntemine göre de değişkenlik gösteriyor havale olarak hangisi ile Verdin sen zafer
TebriklerHayırlı sabahlar kupon tuttu mariobet sıkıntı çıkarmassa 3 kişi 500 yapalım dostlar