- 14,933
- 5,121
- 113
Bol şans dostum
Bol şans dostum
Dost durum çok kötü . Bırak da dolandırayım84 muz ne oldu 2 dk da yok ettin 84u çok tehlikelisin
Kasar sucuk yanına domates olsun yeter banadaPeynirli ben kaşarlı sevmiyorum peynirli tulum ya da Ezine yanına domates biber çay bı tane haslanmis patatesim kalmış onu da gomeyim ben böyle 1 ay yerim başka şey aramam para oldumu kahvalti dahil et yiyom 400 500 acımam en kralını söylerim
Bizim de çok sakat bankaya borclandik odeyemedik daha borclanacak eş dost ariyozda bulamiyoz aklında bulunsunDost durum çok kötü . Bırak da dolandırayım
Allah'ın verdiği herşey yenmez dost aman dikkatAllah ne verdiyse yemek lazım seçmek olmaz :\
Önce kendim için bulayım sonra sana da buluruz dost . O değil bilet etkinliği bitmiş ank . Ben niye yatırdım ank bu siteye . 7 yatırım var zaten 8. Yatırıma %20 freebet verirBizim de çok sakat bankaya borclandik odeyemedik daha borclanacak eş dost ariyozda bulamiyoz aklında bulunsun
Bı o huyum iyi geri kalan sahtekarlık dolandırıcılık elle tutulue bı yanımız yok dostAllah ne verdiyse yemek lazım seçmek olmaz :\
Nimet olarak tabi :\Allah'ın verdiği herşey yenmez dost aman dikkat
Boşver be zaten çıkmaz çek tekrar vbete atÖnce kendim için bulayım sonra sana da buluruz dost . O değil bilet etkinliği bitmiş ank . Ben niye yatırdım ank bu siteye . 7 yatırım var zaten 8. Yatırıma %20 freebet verir
Ne uykusu daha üçlük yarışması varMola bitse de başlasa mk uykumuz geldi