Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Marley / Kasa 200 Hedef ---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jamiry0

Ray'dan çıktık
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,657
2,141
113
Arkadaşlar paraları bitirsin de yeni rollingi öyle açayım . Zaten sürekli aynı kişiler . Artık aynı kişiler ellerine geçtiğinde rolling de açsın lütfen . Bu çark böyle dönmez . Rolling açmak için illa 10 k olması gerekmiyor . Rica ediyorum dostlar çarkı dondurelim . 50 ile açsanız bile yeter ya
Görüyorum her gece roll açıyorsun paylaşmayı seven birisin cidden helal olsun bu forumda zaten bir kemik kadro var bu şekilde onlardan birisin rollerinde hem muhabbet hem dağıtım oluyor bence forumdakilere örnek

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,525
28,793
113
Görüyorum her gece roll açıyorsun paylaşmayı seven birisin cidden helal olsun bu forumda zaten bir kemik kadro var bu şekilde onlardan birisin rollerinde hem muhabbet hem dağıtım oluyor bence forumdakilere örnek
Kardo o kadar sevindim ki böyle düşündüğüne , teşekkür ederim. Amaç zaten muhabbet . Maç beklerken yapılan muhabbet ,reel hayatta arkadaşlarımla çay içerken ettiğim muhabbetle aynı geliyor . Biri sanal muhabbet, kimilerine göre maddi muhabbet diğeri manevi muhabbet . Sağol dosy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...