- 66,362
- 32,233
- 113
İlerde zengin olursak inşallah diyelim 🤣300u 7ye bolersek zaten kanka zengin eder o miktar hepimizi😂 anonim sirket mi kursak
İlerde zengin olursak inşallah diyelim 🤣300u 7ye bolersek zaten kanka zengin eder o miktar hepimizi😂 anonim sirket mi kursak
Çiftlik bank300u 7ye bolersek zaten kanka zengin eder o miktar hepimizi😂 anonim sirket mi kursak
Sirket ismi( -2.5 handikap a.ş)Çiftlik bank![]()
Konya 5 yerFener bu hafta puan kaybedecek hafta ya bize patlayacak aw takımı ya
Az bile söyledin takım çöktü 1 ayda bugün ağlayacaktım nereden nereyeKonya 5 yer
Kanka sizinkiler beraberlige yatar korkma 😂😂😂Fener bu hafta puan kaybedecek hafta ya bize patlayacak aw takımı ya
Maks 5 yer 3-1 4-1 bıter bnceAz bile söyledin takım çöktü 1 ayda bugün ağlayacaktım nereden nereye
Patlasa ne olur böyle biterse fark 6 olur 2 li averajda GS de yani 3-0 yendi ya büyük ihtimalle averaj GS De olurFener bu hafta puan kaybedecek hafta ya bize patlayacak aw takımı ya
Yok be oynuyorlar da sonuç yok ortada oyuncu da yok Yarısı gitti bakalım düzelecez inşKanka sizinkiler beraberlige yatar korkma 😂😂😂
Listeyi yaptinmi broMaks 5 yer 3-1 4-1 bıter bnce
Erken konuşmamak lazım daha fark falanda yok bakalımPatlasa ne olur böyle biterse fark 6 olur 2 li averajda GS de yani 3-0 yendi ya büyük ihtimalle averaj GS De olur
GS yüzde 99 da şampiyon
He yazdım aktıf 6 kısıyıListeyi yaptinmi bro
Etli ekmegi kesin oyunculara kanka .oynamayana etli ekmek yok deyin o zaman bak neler oluyor😂Yok be oynuyorlar da sonuç yok ortada oyuncu da yok Yarısı gitti bakalım düzelecez inş
Jırge hata cok yapıyo ırfancan ısrarı bıtırcek adamıErken konuşmamak lazım daha fark falanda yok bakalım
6 puan büyük fark en kolay fıkstur GS deErken konuşmamak lazım daha fark falanda yok bakalım
Dm grubu ac kanka 😂He yazdım aktıf 6 kısıyı
Gelınce acarım daha erkenDm grubu ac kanka 😂
Biz pasifmiyiz recebimHe yazdım aktıf 6 kısıyı