- 66,362
- 32,233
- 113
Dün gördüm ben kolayı fenerde gs de ümraniye ye zor diş geçirdiler artık kolaydiue bişey yok6 puan büyük fark en kolay fıkstur GS de
Dün gördüm ben kolayı fenerde gs de ümraniye ye zor diş geçirdiler artık kolaydiue bişey yok6 puan büyük fark en kolay fıkstur GS de
Kardo senı gormedım valla o ankılerı yazdımBiz pasifmiyiz recebim
İrfancan dan vazgecemiyor adamJırge hata cok yapıyo ırfancan ısrarı bıtırcek adamı
Sonu olacakİrfancan dan vazgecemiyor adam
Umrundamı sanki Adam zaten şampiyon olsada olmasa da gidecek yani sinyali verdi BikereSonu olacak
Katılıyorum dost ama hemen yollamazlar bence bir sezon daha kalır Jesus kötü diyemeyiz iyi de değil ama Okan Buruk çok iyiSonu olacak
Brezilya milli takımı ilgileniyor diye haber çıktı bı araUmrundamı sanki Adam zaten şampiyon olsada olmasa da gidecek yani sinyali verdi Bikere
Kalmaz jesus bu sezon sonu goderKatılıyorum dost ama hemen yollamazlar bence bir sezon daha kalır Jesus kötü diyemeyiz iyi de değil ama Okan Buruk çok iyi
Kupadan sonra bokunu çıkardıBrezilya milli takımı ilgileniyor diye haber çıktı bı ara
Gider doğru diyorsun dostKalmaz jesus bu sezon sonu goder
Fener ister kalmasını ama Jesus kalmaz diyelimKalmaz jesus bu sezon sonu goder
Ben yoktum zaten ya @Enişte vardı dimiKardo senı gormedım valla o ankılerı yazdım
Ooo federalcim merhaba nasılsın görmeyeliOo @Penaltı saygılar abim
Ooo abim saygılarOoo federalcim merhaba nasılsın görmeyeli
Dayım vuruyormuş euroligden 🤣Bı rolde biz yapak bakalım dolandirdik birini