- 14,933
- 5,121
- 113
Ne ara etmişim ki ?Sen niye bana küfür ettin dost hiç yakışmadı sana
Ne ara etmişim ki ?Sen niye bana küfür ettin dost hiç yakışmadı sana
İyi tatillerBir haftalik afyon tatili düştü dost . Villa kiraladik 🤣
Vbet cripto konusunda şu multicileri tek tek bilmem naparim demişsinNe ara etmişim ki ?
Arınma gecesi olsa ilk işim Multi açanları öldürmek olur demiştim söylediğim şeyin arkasındayımVbet cripto konusunda şu multicileri tek tek bilmem naparim demişsin
Ödemeler geldimi dostVbet cripto konusunda şu multicileri tek tek bilmem naparim demişsin
Onu da yatır kayıp et dostvalla bugün donuma kadar aldılar bi aylık sigara param kaldı ama sor pişman mıyım hayır aklım hala gelmeyen son golde
Hani birakiyorduk hani azalttmistik dost Erhan birakamdiysa kimse bırakamaz aw bizim yerimize denedi sağolsun dostumuz birakamiyormusuzvalla bugün donuma kadar aldılar bi aylık sigara param kaldı ama sor pişman mıyım hayır aklım hala gelmeyen son golde
Kimlik istiyor dost nerden bulacam bir tane Ömer seven 😂😂Ödemeler geldimi dost
Sebep dost nasıl bir rahatsızlık duydun anlatır mısın çok merak ediyorumArınma gecesi olsa ilk işim Multi açanları öldürmek olur demiştim söylediğim şeyin arkasındayım
Şuan Ali Koç 50 bin kaybetse üzülür dost biz yatar uyuruz gidiklamazvalla bugün donuma kadar aldılar bi aylık sigara param kaldı ama sor pişman mıyım hayır aklım hala gelmeyen son golde
Benim adım Ömer soyadım sevengiller olur mu?Kimlik istiyor dost nerden bulacam bir tane Ömer seven 😂😂
Dostum mesela sen yerine bana verecek ama sen 5-6 hesap açıp kotayı dolduruyorsun benjm hakkima giriyorsun vbet mesela kota koymuş o kişiden sonra kayıt olunca oto eklenmiyorSebep dost nasıl bir rahatsızlık duydun anlatır mısın çok merak ediyorum
Kurtarmaz dostBenim adım Ömer soyadım sevengiller olur mu?
Kotası yok bu işin dost ona emin ol bu sitelerden biseyler koparabilenin adamın alnından öpülmesi lazım siz tehdit ediyorsunuz awDostum mesela sen yerine bana verecek ama sen 5-6 hesap açıp kotayı dolduruyorsun benjm hakkima giriyorsun vbet mesela kota koymuş o kişiden sonra kayıt olunca oto eklenmiyor
valla 3 vardı enişte 1 kaldı. ama o 1'ide kaybedebilirdim kendimi tuttum. buda kendimi avutma şeklim aqŞuan Ali Koç 50 bin kaybetse üzülür dost biz yatar uyuruz gidiklamaz