- 8,934
- 2,171
- 113
MantıklıWonnnn bir arkadaşımız aktiflerden liste yapabilir mi . Bu kadar yeterli . 300 TL ödül havuzu .
MantıklıWonnnn bir arkadaşımız aktiflerden liste yapabilir mi . Bu kadar yeterli . 300 TL ödül havuzu .
Ahmo hepsine kendini yazar dostAhmo dost sen yao
Şuan olanlarYap kanka
Var mı bu dostlardan başka aktifim diyenŞuan olanlar
Savaş
Seven
Enişte
Sinan var birde son kuponda geldi gerçi hepsi iki kupondu kazanan kuponlar
Yok sanırımVar mı bu dostlardan başka aktifim diyen
At kanka ona da elin degmisken dağıtımı da yapiver 😀 Uyar mı@Pikaçuu da vardii ilk kuponda uyudu sanırım ses seda yok bitti sandı yada
Tabi kanka yaz bana senAt kanka ona da elin degmisken dağıtımı da yapiver 😀 Uyar mı
Kesene bereket kaanksAt kanka ona da elin degmisken dağıtımı da yapiver 😀 Uyar mı
Kesene bereket reis ❤At kanka ona da elin degmisken dağıtımı da yapiver 😀 Uyar mı
Tabi dost bağış kabul ediyoruz 200 de sen ekle 😍😍Beyler ne dagitacaksaniz 200 de ben vereyim 50 ser arin kime atcaksaniz
Çok teşekkürler dost . Seni kirdiysam kusura bakma . Ben 300 dağıttım arkadaşımıza 250 de sen at 100 er gitmiş olsunBeyler ne dagitacaksaniz 200 de ben vereyim 50 ser arin kime atcaksaniz
Hayır demeyiz 🤣Tabi dost bağış kabul ediyoruz 200 de sen ekle 😍😍
Sana gondereyim dostum sen ativer olur mu elin degmiskenTabi dost bağış kabul ediyoruz 200 de sen ekle 😍😍
OoooTabi dost bağış kabul ediyoruz 200 de sen ekle 😍😍
Tmmdir dost kesene bereketSana gondereyim dostum sen ativer olur mu elin degmisken