- 90,643
- 100,223
- 113
Afyon'da gömme sucuğu lupletirken böyle küçük hesaplar a düşmuyosunKanka sabaha kadar 300 e gider bu 😀😀
Afyon'da gömme sucuğu lupletirken böyle küçük hesaplar a düşmuyosunKanka sabaha kadar 300 e gider bu 😀😀
Waayyy sasirdim bu iseBeyler ne dagitacaksaniz 200 de ben vereyim 50 ser arin kime atcaksaniz
Emre kazandimi yetirpsemedik ag
Kalktı dayı 😂Tesekkurler beyler cansınız
Kalkikdim zaten la.tam tost yapmaya koyuldum konuyi gordum yapip yiyene kadr is bitmisKalktı dayı 😂
Penaltı nerdeŞuan olanlar
Savaş
Seven
Enişte
Sinan var birde son kuponda geldi gerçi hepsi iki kupondu kazanan kuponlar
Penaltı var a gitti dost iptal maalesefPenaltı nerde
Olurmu la ole sey kazanirsak beraber kaybedersek beraber.adamina fore bizde boyleHoşgeldin kardo . İştirak etmene gerek yok yeter ki olsun
BitmediKalkikdim zaten la.tam tost yapmaya koyuldum konuyi gordum yapip yiyene kadr is bitmis
Hakkı bulut dinlemeye git sen dostBen bıraktım artık üstteki iade geldi alttaki 0-3 90+2 de 45 liraya bozdum 3-0 bitirir diye 90+9 oynattı 1-3 yine kazanan kuponu bozduk ben bıraktım artık oynamiyon dostEkli dosyayı görüntüle 299996
İşini bilen kumarbaz ne zaman gelecegini bilir dost bak bizde zamanlama sasmadiDayı herkes canlandı birden ne diyorsun bu duruma bizi aydınlat @Enişte
Nabican la sen kumari birakdin yaBenim 100 ligu atesleyin kalabalık oldu burası
dayı sen hep dakiksin beİşini bilen kumarbaz ne zaman gelecegini bilir dost bak bizde zamanlama sasmadi
Kızılay a bağışlicam dayicim ağaç dikiyorum artikNabican la sen kumari birakdin ya