- 114,297
- 63,948
- 113
Bazilarinin varligi yeter kardes urda olmasina bile gerrk yokdur mesela erhan marley umut burda olmasalar bile yollar onlara hep acikdir 😉Dayı herkes canlandı birden ne diyorsun bu duruma bizi aydınlat @Enişte
Bazilarinin varligi yeter kardes urda olmasina bile gerrk yokdur mesela erhan marley umut burda olmasalar bile yollar onlara hep acikdir 😉Dayı herkes canlandı birden ne diyorsun bu duruma bizi aydınlat @Enişte
Sağlık olsun amünümPenaltı var a gitti dost iptal maalesef
@Marley15 ilgilen kardo hemen arkadaşla 😂😂Sağlık olsun amünüm
Adamın donuna kadar aldık daha ne versin aw@Marley15 ilgilen kardo hemen arkadaşla 😂😂
Valla biseyde kazanmadı dağıttı yarısından fazlasiniAdamın donuna kadar aldık daha ne versin aw
Haramı atar üstünden dost marley öyledirValla biseyde kazanmadı dağıttı yarısından fazlasini
Bak mesela simdi @Marley15 ates etti tskr ediyorum ona ayrica @PokerMan gudumlu fipuze gonderdi onada tskr ediyorum.cok makbule gecti 2nizede co, tskr ederim sansiniz bol hersey gonlunuzce olsun ben bi petrolu ziyaret edip sigarami alayim 😁😁Dayı herkes canlandı birden ne diyorsun bu duruma bizi aydınlat @Enişte
Donumu da verdim dostAdamın donuna kadar aldık daha ne versin aw