- 11,534
- 7,064
- 113
Para yok kııVizebet te %100 freebet çevrimsiz başlatmış güzel promosu
Para yok kııVizebet te %100 freebet çevrimsiz başlatmış güzel promosu
Bol şans kanka vbet görünce tırstım biraz amaKupon bu dostlar haydi toteme Ekli dosyayı görüntüle 291994
Neden kardoBol şans kanka vbet görünce tırstım biraz ama
Çok fazla sıfırlama muhabbeti dönüyor.2FA aktif olup sıfırlanan bile olmuş diyorlar ben ara sıra yüklü oynuyorum orda sanmıyorum bı daha uğrayacağımıNeden kardo
Para yokki bro.ayni zamanda siteyide hic duymadim.guvenilirligi belli olmayan yerleri kullanmiyorum ben.ama yinede saolVizebet te %100 freebet çevrimsiz başlatmış güzel promosu
Ben aktif olup sifirlandigina başıma gelmeden inanmam . Vbet pintinin tekidir . Beş para etmez de . Sağlamdır . Güveniyorum . Bence o açık olup sifirlanan adam site karalıyordurÇok fazla sıfırlama muhabbeti dönüyor.2FA aktif olup sıfırlanan bile olmuş diyorlar ben ara sıra yüklü oynuyorum orda sanmıyorum bı daha uğrayacağımı
Şansın bol olsun kardeşim..Kupon bu dostlar haydi toteme Ekli dosyayı görüntüle 291994
İnşallah öyledir öteki türlü tüm oklar site çalışanlarına yöneliyor veya sitenin eski çalışanı vsBen aktif olup sifirlandigina başıma gelmeden inanmam . Vbet pintinin tekidir . Beş para etmez de . Sağlamdır . Güveniyorum . Bence o açık olup sifirlanan adam site karalıyordur
Site yeni açılmış sanırım abi de Twitter da çeken falan çok var demedim bende çektim heralde yamuk yapsalar bile hemen yapmazlar daha piyasaya yeni gelmişlerPara yokki bro.ayni zamanda siteyide hic duymadim.guvenilirligi belli olmayan yerleri kullanmiyorum ben.ama yinede saol