Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Marley15 / Tek Vuruş

Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
1.85

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,292
9,694
113
Bol şans dost aynısını bende alacaktım was sonuclansin diye bekliyorum 😂

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,280
28,730
113
Çok fazla sıfırlama muhabbeti dönüyor.2FA aktif olup sıfırlanan bile olmuş diyorlar ben ara sıra yüklü oynuyorum orda sanmıyorum bı daha uğrayacağımı
Ben aktif olup sifirlandigina başıma gelmeden inanmam . Vbet pintinin tekidir . Beş para etmez de . Sağlamdır . Güveniyorum . Bence o açık olup sifirlanan adam site karalıyordur

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,635
5,630
113
Ben aktif olup sifirlandigina başıma gelmeden inanmam . Vbet pintinin tekidir . Beş para etmez de . Sağlamdır . Güveniyorum . Bence o açık olup sifirlanan adam site karalıyordur
İnşallah öyledir öteki türlü tüm oklar site çalışanlarına yöneliyor veya sitenin eski çalışanı vs

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,267
10,977
113
Para yokki bro.ayni zamanda siteyide hic duymadim.guvenilirligi belli olmayan yerleri kullanmiyorum ben.ama yinede saol
Site yeni açılmış sanırım abi de Twitter da çeken falan çok var demedim bende çektim heralde yamuk yapsalar bile hemen yapmazlar daha piyasaya yeni gelmişler