- 7,620
- 2,953
- 113
Adamsin miami
Kansız piç çekmesini geçtim milletin hesaplarına niye giriyorlar be orpu çöckları parası varsa oynasın yoksa etkinliğe katılsın milletin üç kuruşuna göz dikiyor bu ve bunun gibi her gün sms atan ceza dosyanız var diyen dolandırıcı ibnenin evlatlarını bü kaşık suda boğackasınBro miktar onemsiz niyet 10 numara 5 yildiz.ama o picin yaptigi is beni cok sarsti.inanilmaz bi orospu cocugyymus cekemedi diye gitti sifirladi ya ona deli oluyorum
Ölsun boyle picler cok nefret ettim aklima geldikce beddua edicem kör olsun mg cocugu.la hesap 2 gibi patladi saat 12de sigaram az kalmisti bozup sigarami alsam acaba dedim yok dedim bu kupon tutar bozmadim saat 4 gibi dedim bakayim cash ne veriyor bi girsim bakdim kupon yok sok oldum ag ya.allahin belasi cekemediysen birak git niye kaynediyorsun kasitli kaybetmis lan ona deli oluylrum 120 liraya slot cevirmisKansız piç çekmesini geçtim milletin hesaplarına niye giriyorlar be orpu çöckları parası varsa oynasın yoksa etkinliğe katılsın milletin üç kuruşuna göz dikiyor bu ve bunun gibi her gün sms atan ceza dosyanız var diyen dolandırıcı ibnenin evlatlarını bü kaşık suda boğackasın