Bekliyorum dostumHesaba yansımasını bekluyorum kuponu atmak icin
Bol şanslar reis🔥Kasa atarak 4 5 adım yapmaya çalışalım.
Sizden ricam konu içinde saçma salak konuşacak insanlar hiç takip etmesin boşuna.
Vakti olan takip etsin .
Başarırsak da 3 4 kişiye güzel rakam vermeye çalışırız.
Yatırım yapayim baslariz. 10 15 dakikaya
Ben o karakterde değilim malesef , insanları, insan yerine koyup açıklama yapma taraftarıyım. Daha fazla anlamazsa uzatmam zaten.He desin gecsin, hepsi bu![]()
beklemedeyiz dostHesaba yansımasını bekluyorum kuponu atmak icin
kardeşim yalama vs degil mevzu siz ne üstüne gidip duruyorsunuz kumar bu anlık insan gaflete düşüp kaybedebilir gören diyecek sizden borç aldı vermediBeyler isteyen bu herifi yalasın dursun daha dünkü bebeler de yorum yapmasın anladınız siz onu
Sapla usta@BySwigger
@bozak2121
Bugün ödüllerinizi aldınız mı?
Bu arkadaşın karın ağrısı başka, ve atmayacağımi da biliyor kendisine. İstemeyen elbette takip etmesin zaten.
Canım kardeşim herif 100k parayı bir arada görünce millete üst perde atmaya başladı uyanın artık da bir görünkardeşim yalama vs degil mevzu siz ne üstüne gidip duruyorsunuz kumar bu anlık insan gaflete düşüp kaybedebilir gören diyecek sizden borç aldı vermedi
Bol şanslarKasa atarak 4 5 adım yapmaya çalışalım.
Sizden ricam konu içinde saçma salak konuşacak insanlar hiç takip etmesin boşuna.
Vakti olan takip etsin .
yav demek ki o durumdan hoşnut olanlar var hangimiz sevinçten kazanç paylaşıyoruz hepimizde vardır egoCanım kardeşim herif 100k parayı bir arada görünce millete üst perde atmaya başladı uyanın artık da bir görün
bol şanslar masoncuKasa atarak 4 5 adım yapmaya çalışalım.
Vakti olan takip etsin .
Anlık dı normaldeHala eklenmedi bekliyorm