Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling mason55 / Kasa 2k Hedef Min ve Max 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,489
8,245
113
Şu an net kasa ne dost ne kadar daha koymamız lazım üzerine

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,489
8,245
113
Buraya 2 kupon attım ikisi de geldi kendim oynuyorum gelmiyor aq
Bide dancy rolünde yapılanı gördün mü 150 sayfa roll takip ettim aralıksız 11 kişinin işine giremedik bı tane kim olduğu belli olmayan birine liste yaptırdı Adam rolde değil forumda aktıf olanları seçmiş orda da yüzümüz gülmedi bari burda gülsün

ozkancoskun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,662
3,213
113
Bide dancy rolünde yapılanı gördün mü 150 sayfa roll takip ettim aralıksız 11 kişinin işine giremedik bı tane kim olduğu belli olmayan birine liste yaptırdı Adam rolde değil forumda aktıf olanları seçmiş orda da yüzümüz gülmedi bari burda gülsün
Bnde oradydım knk senide gördüm ordaydın sana bana bırakmazlar hep adamları belli ztn onların

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,707
6,871
113
Ora full avcı dilenciler dolmuş

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,038
3,244
113
Bi grup var hep onlara gider para adamlar teşkilat kurmus kimseye yedirmezler o yüzden dağıtım yapmam cekiliş olan konuları beğenir geçerim

ozkancoskun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,662
3,213
113
Zaten uzatmadim dost insanlar 3 kuruş için kendinden geçiyor yapacak bişey yok zamanı gelince bizde aynı şekilde davranırız
Karaktersiz adama cok gecenlerde bi defa ödül alayımm dedim tunca 54 diye bi adi var bnm ödüle çöktü ne adi insanlar varya vaall şu forumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...