Şansın bol olsun kralevet son adıma geçiyoruz
Buraya 2 kupon attım ikisi de geldi kendim oynuyorum gelmiyor aqŞu an net kasa ne dost ne kadar daha koymamız lazım üzerine
🤣 Hep öle oluyor knkBuraya 2 kupon attım ikisi de geldi kendim oynuyorum gelmiyor aq
Bende öyle valla şu şans bı kendimize yaramıyorBuraya 2 kupon attım ikisi de geldi kendim oynuyorum gelmiyor aq
Bide dancy rolünde yapılanı gördün mü 150 sayfa roll takip ettim aralıksız 11 kişinin işine giremedik bı tane kim olduğu belli olmayan birine liste yaptırdı Adam rolde değil forumda aktıf olanları seçmiş orda da yüzümüz gülmedi bari burda gülsünBuraya 2 kupon attım ikisi de geldi kendim oynuyorum gelmiyor aq
Bnde oradydım knk senide gördüm ordaydın sana bana bırakmazlar hep adamları belli ztn onlarınBide dancy rolünde yapılanı gördün mü 150 sayfa roll takip ettim aralıksız 11 kişinin işine giremedik bı tane kim olduğu belli olmayan birine liste yaptırdı Adam rolde değil forumda aktıf olanları seçmiş orda da yüzümüz gülmedi bari burda gülsün
Ora full avcı dilenciler dolmuşBide dancy rolünde yapılanı gördün mü 150 sayfa roll takip ettim aralıksız 11 kişinin işine giremedik bı tane kim olduğu belli olmayan birine liste yaptırdı Adam rolde değil forumda aktıf olanları seçmiş orda da yüzümüz gülmedi bari burda gülsün
Bi grup var hep onlara gider para adamlar teşkilat kurmus kimseye yedirmezler o yüzden dağıtım yapmam cekiliş olan konuları beğenir geçerimBide dancy rolünde yapılanı gördün mü 150 sayfa roll takip ettim aralıksız 11 kişinin işine giremedik bı tane kim olduğu belli olmayan birine liste yaptırdı Adam rolde değil forumda aktıf olanları seçmiş orda da yüzümüz gülmedi bari burda gülsün
Dilencide adamların her siteye yatırımları var bayram bonusunda gördük ama sorsan paraları hiçbir zaman yokOra full avcı dilenciler dolmuş
Zaten uzatmadim dost insanlar 3 kuruş için kendinden geçiyor yapacak bişey yok zamanı gelince bizde aynı şekilde davranırızOra full avcı dilenciler dolmuş
Kendini bi bk zanneden var iki üç tane ortalığı kışkırtmaya sadeceZaten uzatmadim dost insanlar 3 kuruş için kendinden geçiyor yapacak bişey yok zamanı gelince bizde aynı şekilde davranırız
Karaktersiz adama cok gecenlerde bi defa ödül alayımm dedim tunca 54 diye bi adi var bnm ödüle çöktü ne adi insanlar varya vaall şu forumdaZaten uzatmadim dost insanlar 3 kuruş için kendinden geçiyor yapacak bişey yok zamanı gelince bizde aynı şekilde davranırız
Aynen öyle dost maalesefKendini bi bk zanneden var iki üç tane ortalığı kışkırtmaya sadece
Gerisi para derdine düşmüş
Gelir birazdanSon adım gelmedi daha
Mkrc konu dönüş😂😂Gelir birazdan