- 18,949
- 12,902
- 113
Ayıp değil mi bu şimdi ?La dun makinanin rolünü takip ediyordu dağıtım yapmadimi
Ayıp değil mi bu şimdi ?La dun makinanin rolünü takip ediyordu dağıtım yapmadimi
Bu şekilde çok insan rolü açıp yarıda bırakıp veya dağıtım yapamayan insan sayısı çok yükseldi adminler 1 2 kişiye kalıcı ban atarsa kimse bu şekilde yapamaz benceAyıp değil mi bu şimdi ?
Aynen öyleBu şekilde çok insan rolü açıp yarıda bırakıp veya dağıtım yapamayan insan sayısı çok yükseldi adminler 1 2 kişiye kalıcı ban atarsa kimse bu şekilde yapamaz bence
Karakter meselesi.bazıları böyle ağır bağımlı oluyorlar gidip oynamaya dvm parayı kaybedip ödül aticam dediklerine atmiyorlar.benim tanıdığım biriymiş ama kim olduğunu bilmiyorum.ben böyle karakteri zayıf insanlarla muhattap olmam kimdi acaba buYok öyle bi dünya burda insanların vaktini çalmaya hakkı yok çıkıp dese parayı yedim daha onurlu olmaz mı ?
Cezasını çekmesin mi ? Yesin Banı böylelerinin forum da işi yokKarakter meselesi.bazıları böyle ağır bağımlı oluyorlar gidip oynamaya dvm parayı kaybedip ödül aticam dediklerine atmiyorlar.benim tanıdığım biriymiş ama kim olduğunu bilmiyorum.ben böyle karakteri zayıf insanlarla muhattap olmam kimdi acaba bu
Bu dedin şeye ben 5-6 yılda bu formda çok denk geldim kimler kimler yaptı bu dediniKarakter meselesi.bazıları böyle ağır bağımlı oluyorlar gidip oynamaya dvm parayı kaybedip ödül aticam dediklerine atmiyorlar.benim tanıdığım biriymiş ama kim olduğunu bilmiyorum.ben böyle karakteri zayıf insanlarla muhattap olmam kimdi acaba bu
Ban falan yemez böyle yapan çok oldu hiç biri ban yemedi.o yüzden böyle yalamaya devam edebiliyorlar ban yeme.korkusu olsa kimse yapmaz bunu.neyse sihdir et ben ettim görünce lafimida esirgememCezasını çekmesin mi ? Yesin Banı böylelerinin forum da işi yok
Daha çok gelirsin yaptırımı olmadıktan sonra herkes kafasına göre takılırBu dedin şeye ben 5-6 yılda bu formda çok denk geldim kimler kimler yaptı bu dedini
Yorum yapmayayim dedim de. Şunu demeden geçemeyeceğim. Forumda ceza puanı olacak dost elmas miktarı gibi. Banlamaya bile gerek yok. Yapilan her yanlis davranisa ceza kesilecek. Profilinde yazacak o ceza. Sonra bak dolandırıcılar, şüpheliler, damgalı eşek gibi konuda kabak gibi belli olacak. Herkes ona göre tedbirini alacak. Sözüm konudan, meclisten dışarı. İyi forumlar olsunLa dun makinanin rolünü takip ediyordu dağıtım yapmadimi
senin yaptığın ayıp değil mi?Ayıp değil mi bu şimdi ?
Bide haklı gibi açıklama yapıyorherkes maşallah birşeyler demiş. konuyu tam ve detaylı bilmesine rağmen arkadaşın 250 tl için bunun yapmasına şaşırdım. kim ne istiyorsa düşünmekte elbette özgürdür ama cümelleri yazarken bu şekilde yazamaz. evrak istedi firma üst üste aynı promodan çekim yaptım diye bende firmaya evrak atmadan çözme derdindeyim. 10k için evrak atacak değilim. ayrıca . Bu olayı başlatan kişi zamanında az bonus almadı sayemde . yaptığı ayıp.
Ne oldu şimdi çekim gelmiş mi yani
Bu olayı başlayan kişi dediğin kim?kardeş seni taniyormusum bn öyle derin ama bnce ben seni tanımıyorum yada taniyamamisim.sen baştan sona kadar haksizsin bide bu şekilde konuşman daha yanlış.madem böyle bı durum var gelip buraya bunu yazabilirsin he suda var ben bu yazdıklarına inanmıyorum bu kocaman bir yalan.inanan inanır kendi bilir ama sen gidip o parayı çektin ve ödülleri atmadan kumar oynayıp Battin.bidr burda gelip işte çıkmaya çalışan yanlis.hee suda var atmak zorundamiyim dersen evet zorundasın kardeşim burda adamlara saatlerce roll takip ettirip çekim gelsin Ali Veli Ahmet siz 3unuze ödül aticam dersen atmak zorundasin.ben zaten dayanamadım uyudum ögun ama sabah 5e 6ya kadar roll takip etmiş adamlar.bu kadar akotu durumlara düşürmeyin kendinizi.ben ödül falan istemiyorum.senin gibi insana slm vermem almamda.herkes maşallah birşeyler demiş. konuyu tam ve detaylı bilmesine rağmen arkadaşın 250 tl için bunun yapmasına şaşırdım. kim ne istiyorsa düşünmekte elbette özgürdür ama cümelleri yazarken bu şekilde yazamaz. evrak istedi firma üst üste aynı promodan çekim yaptım diye bende firmaya evrak atmadan çözme derdindeyim. 10k için evrak atacak değilim. ayrıca . Bu olayı başlatan kişi zamanında az bonus almadı sayemde . yaptığı ayıp.
vermiyorum kardeşim sana para mara. bitti . nokta. diğer arkadaşlara ben ulaşırım .
büyük konuşmaBu olayı başlayan kişi dediğin kim?kardeş seni taniyormusum bn öyle derin ama bnce ben seni tanımıyorum yada taniyamamisim.sen baştan sona kadar haksizsin bide bu şekilde konuşman daha yanlış.madem böyle bı durum var gelip buraya bunu yazabilirsin he suda var ben bu yazdıklarına inanmıyorum bu kocaman bir yalan.inanan inanır kendi bilir ama sen gidip o parayı çektin ve ödülleri atmadan kumar oynayıp Battin.bidr burda gelip işte çıkmaya çalışan yanlis.hee suda var atmak zorundamiyim dersen evet zorundasın kardeşim burda adamlara saatlerce roll takip ettirip çekim gelsin Ali Veli Ahmet siz 3unuze ödül aticam dersen atmak zorundasin.ben zaten dayanamadım uyudum ögun ama sabah 5e 6ya kadar roll takip etmiş adamlar.bu kadar akotu durumlara düşürmeyin kendinizi.ben ödül falan istemiyorum.senin gibi insana slm vermem almamda.
Ben hiç bu duruma düşmedim dusmemde büyük konuşuyorum.cunku ben siteden çekim yaptığım zaman önce roll takip edenlerin parasını atıp sonra kumarina dvm ediyorum.sen gelip o bakmayın arkadaşlar ben parayı ezdim bı ara paslasiriz desen seni anlayışla karşılardı adamlar.neyse kardeş Allah carsina gore Pazar versin herşey gönlünce olsun.büyük konuşma
@Shellac gereğini yapar mısın ?vermiyorum kardeşim sana para mara. bitti . nokta. diğer arkadaşlara ben ulaşırım .