Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling mason55 / Kasa 2k Hedef Min ve Max 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,013
62,488
113
Yok öyle bi dünya burda insanların vaktini çalmaya hakkı yok çıkıp dese parayı yedim daha onurlu olmaz mı ?
Karakter meselesi.bazıları böyle ağır bağımlı oluyorlar gidip oynamaya dvm parayı kaybedip ödül aticam dediklerine atmiyorlar.benim tanıdığım biriymiş ama kim olduğunu bilmiyorum.ben böyle karakteri zayıf insanlarla muhattap olmam kimdi acaba bu

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,960
13,003
113
Karakter meselesi.bazıları böyle ağır bağımlı oluyorlar gidip oynamaya dvm parayı kaybedip ödül aticam dediklerine atmiyorlar.benim tanıdığım biriymiş ama kim olduğunu bilmiyorum.ben böyle karakteri zayıf insanlarla muhattap olmam kimdi acaba bu
Cezasını çekmesin mi ? Yesin Banı böylelerinin forum da işi yok

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,077
7,401
113
Bu dedin şeye ben 5-6 yılda bu formda çok denk geldim kimler kimler yaptı bu dedini

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,013
62,488
113
Cezasını çekmesin mi ? Yesin Banı böylelerinin forum da işi yok
Ban falan yemez böyle yapan çok oldu hiç biri ban yemedi.o yüzden böyle yalamaya devam edebiliyorlar ban yeme.korkusu olsa kimse yapmaz bunu.neyse sihdir et ben ettim görünce lafimida esirgemem

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,013
62,488
113
Bu dedin şeye ben 5-6 yılda bu formda çok denk geldim kimler kimler yaptı bu dedini
Daha çok gelirsin yaptırımı olmadıktan sonra herkes kafasına göre takılır
Mesela Ali roll açıyor kasa 3 hedef 10 bikac ksiiye özelden ulaşırım diyor.sonra ulaştım konu kilit diyor kime ulaştı kim nereden bilicek.konuda para konusmak zaten yasak.konuda kilitleniyor öyle kalıyor.neyse ya arkadaşı tanımış olduk demekki onun karakterde buymuş.bnce utanmali yuzu kizarmali ama adam forumda geziyormus hala.ne diycenki böylesine.ben bişey demem 😁

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,879
18,047
113
La dun makinanin rolünü takip ediyordu dağıtım yapmadimi
Yorum yapmayayim dedim de. Şunu demeden geçemeyeceğim. Forumda ceza puanı olacak dost elmas miktarı gibi. Banlamaya bile gerek yok. Yapilan her yanlis davranisa ceza kesilecek. Profilinde yazacak o ceza. Sonra bak dolandırıcılar, şüpheliler, damgalı eşek gibi konuda kabak gibi belli olacak. Herkes ona göre tedbirini alacak. Sözüm konudan, meclisten dışarı. İyi forumlar olsun

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,335
2,964
113
herkes maşallah birşeyler demiş. konuyu tam ve detaylı bilmesine rağmen arkadaşın 250 tl için bunun yapmasına şaşırdım. kim ne istiyorsa düşünmekte elbette özgürdür ama cümelleri yazarken bu şekilde yazamaz. evrak istedi firma üst üste aynı promodan çekim yaptım diye bende firmaya evrak atmadan çözme derdindeyim. 10k için evrak atacak değilim. ayrıca . Bu olayı başlatan kişi zamanında az bonus almadı sayemde . yaptığı ayıp.

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,960
13,003
113
herkes maşallah birşeyler demiş. konuyu tam ve detaylı bilmesine rağmen arkadaşın 250 tl için bunun yapmasına şaşırdım. kim ne istiyorsa düşünmekte elbette özgürdür ama cümelleri yazarken bu şekilde yazamaz. evrak istedi firma üst üste aynı promodan çekim yaptım diye bende firmaya evrak atmadan çözme derdindeyim. 10k için evrak atacak değilim. ayrıca . Bu olayı başlatan kişi zamanında az bonus almadı sayemde . yaptığı ayıp.
Bide haklı gibi açıklama yapıyor:)

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,960
13,003
113
site senden belge isticek sen belgeyi göndermeden parayı çekiceksin vay be helal olsun

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,013
62,488
113
Bu olayı başlayan kişi dediğin kim?kardeş seni taniyormusum bn öyle derin ama bnce ben seni tanımıyorum yada taniyamamisim.sen baştan sona kadar haksizsin bide bu şekilde konuşman daha yanlış.madem böyle bı durum var gelip buraya bunu yazabilirsin he suda var ben bu yazdıklarına inanmıyorum bu kocaman bir yalan.inanan inanır kendi bilir ama sen gidip o parayı çektin ve ödülleri atmadan kumar oynayıp Battin.bidr burda gelip işte çıkmaya çalışan yanlis.hee suda var atmak zorundamiyim dersen evet zorundasın kardeşim burda adamlara saatlerce roll takip ettirip çekim gelsin Ali Veli Ahmet siz 3unuze ödül aticam dersen atmak zorundasin.ben zaten dayanamadım uyudum ögun ama sabah 5e 6ya kadar roll takip etmiş adamlar.bu kadar akotu durumlara düşürmeyin kendinizi.ben ödül falan istemiyorum.senin gibi insana slm vermem almamda.

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,335
2,964
113
Bu olayı başlayan kişi dediğin kim?kardeş seni taniyormusum bn öyle derin ama bnce ben seni tanımıyorum yada taniyamamisim.sen baştan sona kadar haksizsin bide bu şekilde konuşman daha yanlış.madem böyle bı durum var gelip buraya bunu yazabilirsin he suda var ben bu yazdıklarına inanmıyorum bu kocaman bir yalan.inanan inanır kendi bilir ama sen gidip o parayı çektin ve ödülleri atmadan kumar oynayıp Battin.bidr burda gelip işte çıkmaya çalışan yanlis.hee suda var atmak zorundamiyim dersen evet zorundasın kardeşim burda adamlara saatlerce roll takip ettirip çekim gelsin Ali Veli Ahmet siz 3unuze ödül aticam dersen atmak zorundasin.ben zaten dayanamadım uyudum ögun ama sabah 5e 6ya kadar roll takip etmiş adamlar.bu kadar akotu durumlara düşürmeyin kendinizi.ben ödül falan istemiyorum.senin gibi insana slm vermem almamda.
büyük konuşma

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,013
62,488
113
Ben hiç bu duruma düşmedim dusmemde büyük konuşuyorum.cunku ben siteden çekim yaptığım zaman önce roll takip edenlerin parasını atıp sonra kumarina dvm ediyorum.sen gelip o bakmayın arkadaşlar ben parayı ezdim bı ara paslasiriz desen seni anlayışla karşılardı adamlar.neyse kardeş Allah carsina gore Pazar versin herşey gönlünce olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...