- 14,280
- 2,826
- 113
Beyler tartışmayın bea noluyor burda
Knk adam cekemmiş evrak muhabbeti olmuş çekince verir cekemesede yapacak bişey yok para adamın gırtlağına yapışacak halimiz yokCezasını çekmesin mi ? Yesin Banı böylelerinin forum da işi yok
azönce attılar ya kankaBu şekilde çok insan rolü açıp yarıda bırakıp veya dağıtım yapamayan insan sayısı çok yükseldi adminler 1 2 kişiye kalıcı ban atarsa kimse bu şekilde yapamaz bence
Keşke düşündüğün gibi olsa ben parada değilim kalsın hatta iban atsın 250 ben atim ona böylelerinin forum da işi olmaması lazımKnk adam cekemmiş evrak muhabbeti olmuş çekince verir cekemesede yapacak bişey yok para adamın gırtlağına yapışacak halimiz yok
benim ağzımı bozma bak, sen ne iliyorsun da düşündüğün gibi değil vs diyorsun. sen bana keyif mi bağışlıyorsun o kadar paran var madem artislik yapacağına dünden 2 gündür para istiyorsun. benden. yazışmaları siline kayıtlar gitmi mi luyor sanıyorsun. istediğin kadar uzat konuyu ama sana zırnk yok.Keşke düşündüğün gibi olsa ben parada değilim kalsın hatta iban atsın 250 ben atim ona böylelerinin forum da işi olmaması lazım
Neyse knk lar tartışmaya gerek yok be para için değermi kalp kırmaya atarsada atmasada yapacak bişeyyok boş verinbenim ağzımı bozma bak, sen ne iliyorsun da düşündüğün gibi değil vs diyorsun. sen bana keyif mi bağışlıyorsun o kadar paran var madem artislik yapacağına dünden 2 gündür para istiyorsun. benden. yazışmaları siline kayıtlar gitmi mi luyor sanıyorsun. istediğin kadar uzat konuyu ama sana zırnk yok.
yarıldım gece gece @tahir1603 🤣Burdan devam aga
Burasıda kapanır oran 1.01 😆Burdan devam aga
Burasıda kilitlensinde uyuyak.burdada kavga var zaten 😁Burdan devam aga
La ne uyuması o az önce ki rolde 5-6 sattir ordayım uyumadım belki bileyler alırız diye mal gibi bide işe gidecem uykusuzBütün konular kapattırdınız yatın uyuyun ban yemeden 😆
butun konular kilitlenene kadarBurdan devam aga
KdjjdjejwkwkaksjsjsBurdan devam aga
JoJo mat ayıp ettikten sonra milletce kudurduk ustadbu iki gündür her roll sonunda kavga çıkarıyonuz noldu bu foruma la
Brom sen niye girersin bu toplara le Mehmedim 😆😆Forumdaki tek açık konu bu kaldı 😁 adama bak rollinge 2 kere msj yazmış onu sevmedim diye küfür ediyor.ne rahatsız insanlar var yahu 😁
Aga suan duvarları yumrukluyorum az müsade hshdhxhshzyarıldım gece gece @tahir1603 🤣