Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling mason55 / Kasa 2k Hedef Min ve Max 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,958
12,997
113
Knk adam cekemmiş evrak muhabbeti olmuş çekince verir cekemesede yapacak bişey yok para adamın gırtlağına yapışacak halimiz yok
Keşke düşündüğün gibi olsa ben parada değilim kalsın hatta iban atsın 250 ben atim ona böylelerinin forum da işi olmaması lazım

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,335
2,964
113
Keşke düşündüğün gibi olsa ben parada değilim kalsın hatta iban atsın 250 ben atim ona böylelerinin forum da işi olmaması lazım
benim ağzımı bozma bak, sen ne iliyorsun da düşündüğün gibi değil vs diyorsun. sen bana keyif mi bağışlıyorsun o kadar paran var madem artislik yapacağına dünden 2 gündür para istiyorsun. benden. yazışmaları siline kayıtlar gitmi mi luyor sanıyorsun. istediğin kadar uzat konuyu ama sana zırnk yok.

ozkancoskun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,285
2,831
113
benim ağzımı bozma bak, sen ne iliyorsun da düşündüğün gibi değil vs diyorsun. sen bana keyif mi bağışlıyorsun o kadar paran var madem artislik yapacağına dünden 2 gündür para istiyorsun. benden. yazışmaları siline kayıtlar gitmi mi luyor sanıyorsun. istediğin kadar uzat konuyu ama sana zırnk yok.
Neyse knk lar tartışmaya gerek yok be para için değermi kalp kırmaya atarsada atmasada yapacak bişeyyok boş verin

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,013
62,488
113
Forumdaki tek açık konu bu kaldı 😁 adama bak rollinge 2 kere msj yazmış onu sevmedim diye küfür ediyor.ne rahatsız insanlar var yahu 😁

stavi0233

丂ム刀ム ズム尺丂̧ノ 丂ム√ひ刀ᄊム丂ノ乙ノᄊ. 乃ノ̇尺 リ乇尺ノ̇刀 √ム尺 ズムレ乃ノ̇ᄊり
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
512
443
63
bu iki gündür her roll sonunda kavga çıkarıyonuz noldu bu foruma la

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...