NiyeGeçmiş olsun dost
NiyeGeçmiş olsun dost
aha geldi eleman yapragi yedi
verdiği sözü erkekler tutar verdiği sözü tutmayan dansözdürVerdiği sözü erkekler mi tutuyordu dost öyle bir söylenti var
Ss atarmisinyoo seriya arkadasım olur yazmış bana özelden benim payımda senin yüzünden gitmiş
abimmmmm
Yeni gelmedim ben geceden beri takipteyim ilk sayfadan beriaha geldi eleman yapragi yedi
Ezelden beri verdiği hiçbir sözü tutmamış ki şimdi tutsun bunlarda karakter zayıf her zaman aynı boku yerler de işte banlanmıyolar
Neyse umudu kesmeyelim belki uykuda kalmıştır işi çıkmıştırEzelden beri verdiği hiçbir sözü tutmamış ki şimdi tutsun bunlarda karakter zayıf her zaman aynı boku yerler de işte banlanmıyolar
Ne demiş reisimiz pirimiz Serdar ortaç binlerce dansöz varverdiği sözü erkekler tutar verdiği sözü tutmayan dansözdür![]()
Sana kırgınım abiabimmmmm
Ney 25 dolar basmış 1500 kazanıyor o sence uyur mu Hırvat attığı gibi 1 paket sigara yaktıNeyse umudu kesmeyelim belki uykuda kalmıştır işi çıkmıştır
kumarbaz adam uykuya kalmaz kardeşim heleki son maçında o çoktan parayı çekip ya yemiştir yada yiyodur şu anNeyse umudu kesmeyelim belki uykuda kalmıştır işi çıkmıştır
ozur dilerim abiSana kırgınım abi
Olabilir neyse bir umut dedim gece yatmadım sabah 6 ya kadar neyse sağlık olsunkumarbaz adam uykuya kalmaz kardeşim heleki son maçında o çoktan parayı çekip ya yemiştir yada yiyodur şu an
Estağfurullah abiozur dilerim abi
senin olmayan beynini.... bunun icinmi uyumadinOlabilir neyse bir umut dedim gece yatmadım sabah 6 ya kadar neyse sağlık olsun
Kardeşim sen harbi psikopat sin la bırak gelmesin gelse 500 alcaksin kaç saatttir yaziyorsunNeyse umudu kesmeyelim belki uykuda kalmıştır işi çıkmıştır
Yok slot bağımlısı stakede yok etmiştir onu geçen 7 milyon tl yatırımlardan bahsediyordu arkadaş ali koçun sol billurukumarbaz adam uykuya kalmaz kardeşim heleki son maçında o çoktan parayı çekip ya yemiştir yada yiyodur şu an