Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Seriyabih / Ronaldo

Kupon Miktarı
25
Kupon Oranı
5.77

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,475
27,704
113
😂😂 yav dedim o zamanlar adam kazanıyor dağıtıyor Allah var yeni üye olup o kadar dağıtan biri nerdeyse hiç yok 10k kac kere dağıttı günde belki 250 bin para attı kimsenden para istemeden almadan
Dedim adam ne yaptı bu kadar düşman kesildiniz bu adama yani o zaman baya olaylar oldu eşref ilk geldiğinde oda eşrefe demediğini bırakmadı
Bi ara 1 ay kadar girmedim foruma girdim eşrefin konuda Erhan liste yapıyor 😂😂 ulan var ya çok fevri bi anda terse dönüyor sonra
Eeee eşref iyidir bişi dedigim Yok ama aylardır yıllardır olan biz dostluklarini o zaman hiç sayıp bize Yazıklar olsun çekmişti paranın satın alım gücü sadece fiziksel seyler değil insan bedenini bile alabiliyor tekrar tanık olduk Buna da

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,880
43,965
113
Erhanin notunu bundan 4-5 ay önce vermiştik enişte sonra muhabbeti kestim ahmetle onurda şahittir sen yine hakli çıktın dediler
Bunun gibi 5 üye daha var. en son birbirlerini yiyecekler demiştim nitekim olay oraya doğru gitti sıra o kalan 5 üyede..
2018den dolandirmayan bi biz kaldık ne diyorsun bu konu hakkında enişte aydinlat bizi sabahın beşinde güneşi yiyip yatalim
Yav ne yapıp edip verilirdi o para 2.5 at herkese özür dile kapat sanki o paralara ulaşabilen biri komple bırakmış muhabbeti gitmiş yani hiç olmadı o kadar adamlık dersi veren birinin

Zafermiss

Geri Döndüm Hayatımı Alt Üst Etmek İçin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,252
842
113
İşin trajikomik yanı da o zaten. Bütün gün delikanlılık kitabı yazıyordu iki cilt. Herif yaptığı hatayı telafi etmeye bile gayret göstermedi. Burda kişilere çok anlam yüklemenin gereğini doğru bulmuyorum o yüzden. En ummadık anda bir dümen yiyebiliyorsun. Üç kuruş paralar için arkamdan sövdürmem hayatta. Ama millet bunları sindirecek kadar geniş demek ki.
Siz neden kaybediyorsunuz bu hayatta biliyormusun dost bu tür arkadaş dost bilmem para alışverişi bilmem küçük küçük işlerle zaman kaybettiginiz için
Odağıniz her zaman para nasıl kazanılır ben daha çok nasıl kazanabilirim kafasında olsanız aslında yolunuz çok güzel olur
Birbirinize kenetleneceginize bir yol çizin kendinize öylesine yazmak istedim

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,901
100,427
113
İşin trajikomik yanı da o zaten. Bütün gün delikanlılık kitabı yazıyordu iki cilt. Herif yaptığı hatayı telafi etmeye bile gayret göstermedi. Burda kişilere çok anlam yüklemenin gereğini doğru bulmuyorum o yüzden. En ummadık anda bir dümen yiyebiliyorsun. Üç kuruş paralar için arkamdan sövdürmem hayatta. Ama millet bunları sindirecek kadar geniş demek ki.
Bize de yapıyolar çok parayla satın alınacak adam çok var burda insan hata yapabilir ama hatasını telafi edecek karakteri yoksa o adam zaten öyle biridir rol yapmıştır o zamana kadar hep

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,505
17,167
113
Siz neden kaybediyorsunuz bu hayatta biliyormusun dost bu tür arkadaş dost bilmem para alışverişi bilmem küçük küçük işlerle zaman kaybettiginiz için
Odağıniz her zaman para nasıl kazanılır ben daha çok nasıl kazanabilirim kafasında olsanız aslında yolunuz çok güzel olur
Birbirinize kenetleneceginize bir yol çizin kendinize öylesine yazmak istedim
Zaferim konuyu bilmiyorsun boş bir yorum olmuş kusura bakma kardeşim adam milleti tokatladı gitti konumuz para olmasın da ne olsun istersin şansın bol olsun.

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,901
100,427
113
Erhanin notunu bundan 4-5 ay önce vermiştik enişte sonra muhabbeti kestim ahmetle onurda şahittir sen yine hakli çıktın dediler
Bunun gibi 5 üye daha var. en son birbirlerini yiyecekler demiştim nitekim olay oraya doğru gitti sıra o kalan 5 üyede..
2018den dolandirmayan bi biz kaldık ne diyorsun bu konu hakkında enişte aydinlat bizi sabahın beşinde güneşi yiyip yatalim
Çok arandık ama şöyle dişimize göre kimseyi bulamadık bi 100k ya tavız aslında
Psikolojik sorunları vardı adaşın ben anlıyordum da ses etmedim çünkü sinirim bozulur yazarsam uzun uzun kavga ederiz o yüzden pek bulaşmadım

Zafermiss

Geri Döndüm Hayatımı Alt Üst Etmek İçin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,252
842
113
Zaferim konuyu bilmiyorsun boş bir yorum olmuş kusura bakma kardeşim adam milleti tokatladı gitti konumuz para olmasın da ne olsun istersin şansın bol olsun.
Kamu spotu geçeyim dost dedim ahahahah boş Boğazlık yaptım neyse konunuzu bolmuyum yazısın siz

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,901
100,427
113
Eeee eşref iyidir bişi dedigim Yok ama aylardır yıllardır olan biz dostluklarini o zaman hiç sayıp bize Yazıklar olsun çekmişti paranın satın alım gücü sadece fiziksel seyler değil insan bedenini bile alabiliyor tekrar tanık olduk Buna da
Aynen bi söz söyledi madem ağırdan satması lazım sonrasında kendini iş liste yapmaya kadar geldi sayfa sayfa dolaşıp biz hak yemeyizler falan😂😂 rezillik oldu tabi

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,505
17,167
113
Bize de yapıyolar çok parayla satın alınacak adam çok var burda insan hata yapabilir ama hatasını telafi edecek karakteri yoksa o adam zaten öyle biridir rol yapmıştır o zamana kadar hep
Ya muhabbetimiz sohbetimiz oldu o kadar kaybettiği an yazsaydı arkadaşlar ben bir hata yaptım diye ama bunu telafi edeceğim diye Bi şekilde bi kaç sitem edecektik canını da alacak halimiz olmadığı için maaşı alınca verirsin falan diye bekleyecektik. Ama o gün yok banka bloke koydu yok dükkandan çıkamıyorum tekim halledemiyorum gibi yalanlar atıp atlatmaya çalıştı. Ben gece atacaktı parayı uyuyakalmışım sabah bakınca para gelmediğini gördüm orda direkt anladım yediğini diğerleri dedi uyumuştur atar falan dedim uyumaz o kesin slotta ezdi parayı nitekim de öyle çıktı. Ulan madem yedin boku hiç bize farkettimeden o gün bari dükkandan telafi edip atacaktın. Ama artık dükkana da mı taktı para istedi alamadı mı bilmiyoruz. Gerçi bi dükkanda çalışıyor mu onu da bilmiyoruz gören eden var mı. Artık burda neyin doğru neyin yalan olduğunu da şaşırdık. Dümenci kaynıyor burası ama orası kesin.

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,901
100,427
113
Ya muhabbetimiz sohbetimiz oldu o kadar kaybettiği an yazsaydı arkadaşlar ben bir hata yaptım diye ama bunu telafi edeceğim diye Bi şekilde bi kaç sitem edecektik canını da alacak halimiz olmadığı için maaşı alınca verirsin falan diye bekleyecektik. Ama o gün yok banka bloke koydu yok dükkandan çıkamıyorum tekim halledemiyorum gibi yalanlar atıp atlatmaya çalıştı. Ben gece atacaktı parayı uyuyakalmışım sabah bakınca para gelmediğini gördüm orda direkt anladım yediğini diğerleri dedi uyumuştur atar falan dedim uyumaz o kesin slotta ezdi parayı nitekim de öyle çıktı. Ulan madem yedin boku hiç bize farkettimeden o gün bari dükkandan telafi edip atacaktın. Ama artık dükkana da mı taktı para istedi alamadı mı bilmiyoruz. Gerçi bi dükkanda çalışıyor mu onu da bilmiyoruz gören eden var mı. Artık burda neyin doğru neyin yalan olduğunu da şaşırdık. Dümenci kaynıyor burası ama orası kesin.
Aynen öyle hemen yazardım bende olsam çok küçük bi meblağ yani en kötü 1 hafta da hiç paran olmasa bile bonustan bile denk gelecek miktar için 50 tane yalan atması zaten seni yoksayıyor sallamıyor demek
Yani aranız iyiyse yedin diye bu adamlar seni etiket edecek hali yok sağda solda bizimde arkadaşlar arasında oluyor yani yedik usta diyoruz Aq senin der geçer yani herkes kimse o parayı sormaz bi daha atar eline geçince fazlasını

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,505
17,167
113
Aynen öyle hemen yazardım bende olsam çok küçük bi meblağ yani en kötü 1 hafta da hiç paran olmasa bile bonustan bile denk gelecek miktar için 50 tane yalan atması zaten seni yoksayıyor sallamıyor demek
Yani aranız iyiyse yedin diye bu adamlar seni etiket edecek hali yok sağda solda bizimde arkadaşlar arasında oluyor yani yedik usta diyoruz Aq senin der geçer yani herkes kimse o parayı sormaz bi daha atar eline geçince fazlasını
Aynen direkt bize dmden ulaşsa kanka aramızda kalsın böyle böyle Bi bok yedim ben ama beni az buçuk tanıdın bi şekilde kısa zamanda telafi edicem diye Hay kocakafana atlayayım iyi bok yedin diyip bi şekilde olayı kapatırdık korktu söyleyemedi o an sonra her şey ayağına dolandı. Bir daha da toparlayamadı. Neyse artık yapacak bişey yok bundan sonraki hayatında başarılar.

Eroz111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
448
115
43
Canlıda Panama basket maçı vardı 35.5 üst oynadım

4 dk skor 22-13 dü öylece bitti canlı izledim

4 dk atmadilar 1 sayı

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,442
12,978
113
😂😂 yav dedim o zamanlar adam kazanıyor dağıtıyor Allah var yeni üye olup o kadar dağıtan biri nerdeyse hiç yok 10k kac kere dağıttı günde belki 250 bin para attı kimsenden para istemeden almadan
Dedim adam ne yaptı bu kadar düşman kesildiniz bu adama yani o zaman baya olaylar oldu eşref ilk geldiğinde oda eşrefe demediğini bırakmadı
Bi ara 1 ay kadar girmedim foruma girdim eşrefin konuda Erhan liste yapıyor 😂😂 ulan var ya çok fevri bi anda terse dönüyor sonra
Sağlam adamlar la takilacaksin enişte bak Eşref iyi adamdır bir gram kötülüğü dokunmadı bana bak sayesinde şimdi ise geldik inşaata bizi ise koydu Allah belasını versin de insaattin orası ayrı birşey bak himmetle yaptığımız iside biliyorsun hatta kizmissin ona o 8.5 sıfırladı bende yukseltim derken 17 k sifirladik ha ,8.5 cektikte 17.5 cekemzdik büyük ihtimal ip derdi ama aramızda hiç paranın psinin lafı olmaz sağlam adamlar var formda bak evden gizli yola çıktım tahirin bana birsuru iyiliği dokundu ne kadar para attı bana yol parası yemek parası aslında form bunun için vardır bazıları çok ciddiye alıp kavga ediyor gerek yok

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,028
3,868
113