Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Seriyabih / Ronaldo

Kupon Miktarı
25
Kupon Oranı
5.77

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,474
13,004
113
İnşaat öyledir adamın anasını aglatir ben 2 ay çalıştım paramida vermediler inşaata tövbe daha
Cidden vermeme durumu varmı la adamın içinden geçerim Eylül'ün başı kaçarım valla ozamana kadar versinler yeter

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,028
3,869
113

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,028
3,869
113
Aylık anlaştık ama şirket sağlam resmi şirkette çalışıyorum sigortanızı hemen baslattilar öyle ustanın yanında calismiyorum
İyi o zaman sorun olmaz inşallah adama çok koyuyor o kadar emek

srdr16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,858
1,318
113
Hemen etiket atalım neden yazmıcakmısız yazıcaz burada üyeyle dalga geçemez kimse üye forumun gerekli durumlarda namusudur bu kadar üye var diye bu forum büyüdü
Öyle itin biri her konuda söz verip tutmayacaksa konu açması yasaklanması lazım @Shellac bilginize arz ederim dost bu adam alay ediyor sadece ben 2 kez gördüm hiçbir zaman sözünü tutmuyor ölü taklidi yapıyor işi bitince
Erhanim kim kızdırdı seni boşver ya böyle adamların konusuna gelmiceksin biticek gidicek engelle geç

halil889*

2.5 Üstçü Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,364
9,983
113
Erhanin notunu bundan 4-5 ay önce vermiştik enişte sonra muhabbeti kestim ahmetle onurda şahittir sen yine hakli çıktın dediler
Bunun gibi 5 üye daha var. en son birbirlerini yiyecekler demiştim nitekim olay oraya doğru gitti sıra o kalan 5 üyede..
2018den dolandirmayan bi biz kaldık ne diyorsun bu konu hakkında enişte aydinlat bizi sabahın beşinde güneşi yiyip yatalim
biz neciyiz dolandırıcı mı 🤣🤣🤣🤣

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,413
33,839
113
Bu olaydan yaklaşık 1 ay önce beni engellemiş heryerden eşref muhabbeti olmuştu haksızken haksız dediğimiz icin para dağıtılan konuda Benimde ismim vardı konuşmadığımız için Reşat almışti benim paramı ondan aldım ben çok konuşuyordu büyük konuşuyordu hayat böyle işte en güvenilir kumarbaz bile yanlış yapabiliyor
O dalyaprağa ettiğim yardımın haddi hesabı yok 12 lira çekti 6 çektim diye yalan çüktü sözde fatura ödüyor ve tam 5990 lira idi ödememiş ne oldu ödedin mi dedim. Engelledi bırak açtığı konuda 500 gelirse çekilişti onu bile vermedi boş tenekenin biri 2 kuruş görünce totosu kalkıyor emin ol şuanda bu konuda bu yorumları okudu.