- 17,518
- 16,262
- 113
Bol şans dostumminik adımlarla başladık beyler hedefe ulaşırsak dostlara da ulaşırız.
Ekli dosyayı görüntüle 535190
Bol şans kafasız 24cm icardi dostum 😂minik adımlarla başladık beyler hedefe ulaşırsak dostlara da ulaşırız.
Bol şans 🤞minik adımlarla başladık beyler hedefe ulaşırsak dostlara da ulaşırız.
Bol sans kardesminik adımlarla başladık beyler hedefe ulaşırsak dostlara da ulaşırız.
Bol şans dostum mutlu olursun umarımminik adımlarla başladık beyler hedefe ulaşırsak dostlara da ulaşırız.
Velez atar iy bak gorursun ben 500 atmam bos yere
Velez bastırıyo ama gimnasia iyi kırıyo baskıyı. Kontradan ev atabilir yaniVelez atar iy bak gorursun ben 500 atmam bos yere
BakiceğizVelez bastırıyo ama gimnasia iyi kırıyo baskıyı. Kontradan ev atabilir yani
Dedigin cikti la😀Velez bastırıyo ama gimnasia iyi kırıyo baskıyı. Kontradan ev atabilir yani
Ve dediğim gibi de oldu 😎😎Velez bastırıyo ama gimnasia iyi kırıyo baskıyı. Kontradan ev atabilir yani
Ben şimdi naneyi yemedim mi?Velez bastırıyo ama gimnasia iyi kırıyo baskıyı. Kontradan ev atabilir yani
Biz bu işi ithalatını ihracatını yeri geliyo imalatını yapıyoruz 😂Dedigin cikti la😀