- 7,228
- 7,078
- 113
Kral oyunu okudu resmenVelez bastırıyo ama gimnasia iyi kırıyo baskıyı. Kontradan ev atabilir yani
Kral oyunu okudu resmenVelez bastırıyo ama gimnasia iyi kırıyo baskıyı. Kontradan ev atabilir yani
Drogbayı menajer olarak görmek isteriz 😂Kral oyunu okudu resmen
Şom agızliyim desene şuna ula velez iy kazanıra 500 attik be😀Biz bu işi ithalatını ihracatını yeri geliyo imalatını yapıyoruz 😂
Hocanın agŞom agızliyim desene şuna ula velez iy kazanıra 500 attik be😀
Resistencia bastırıyo ama santani iyi kırıyo baskıyı. Kontradan ev atabilir yani
Bol şans olsun paraguay ligi 2dkda 2 gol atar kralda yapar 89 dk susar madara da eder
Ölmüstür la 18 yil once yaşlıydı😀Hocanın ag
Oldu mu şimdi bu 😂😂Resistencia bastırıyo ama santani iyi kırıyo baskıyı. Kontradan ev atabilir yani
Maçkolikte bile yok bu maç nerden buldun da oynadın
Ulan maça girdim baktım harbiden 2dkda 2 gol olmuşBol şans olsun paraguay ligi 2dkda 2 gol atar kralda yapar 89 dk susar madara da eder
Bol sans
maç başı 2.15 den almıştım 2.15 den gol olmalı 1 tane daha ......................Maçkolikte bile yok bu maç nerden buldun da oynadın
Varsa ufak 3.5üst girmaç başı 2.15 den almıştım 2.15 den gol olmalı 1 tane daha ......................
1 tane alalım yolumuza bakalım kanka 2de birkaç maç daha düşecek canlıya oradan 2 maç daha vurursak hedefe varırız önce 1 gol alalımVarsa ufak 3.5üst gir