Tebrikler kazancın daima olsunHerkese bol şanslar dostlar Ekli dosyayı görüntüle 487754
Tebrikler kazancın daima olsunHerkese bol şanslar dostlar Ekli dosyayı görüntüle 487754
Sagol dostTebrikler kazancın daima olsun
Sagol agaTebrikler dost
Yap bi rolde canlandır formu 🤞Sagol aga
Geliyor birazdan zaten aga yapıcamYap bi rolde canlandır formu 🤞
Hadi bakalım sendeyiz real bas bakabildiğim kadarGeliyor birazdan zaten aga yapıcam![]()
Sagol agacım şeytan dürttü götüm kaşındı rulette kırmızıya attım 1 k siyah geldi 😒😒😒😒Tebrikler cano yok mu bize bi rolling @Mayko78
Geliyor dost yapacam dediTebrikler cano yok mu bize bi rolling @Mayko78
Ah dostum kontrol et kendini gerek yoktuSagol agacım şeytan dürttü götüm kaşındı rulette kırmızıya attım 1 k siyah geldi 😒😒😒😒
2 K yapıyım dedim düz olsun hep bu düz hesap yuzunden lanet gelsin Bi bitiremedim şu huyumu 2 K yapıp reala komple basıp sizlere 4 kişiye 200 rol yapacaktım cok şey istemedik awwa olmadı aga😒😒😒😒Ah dostum kontrol et kendini gerek yoktu
Realin 3 golüne girseydin DHA çok şansın vardı bende bol şans genede yazık etmişsin üzdü valla2 K yapıyım dedim düz olsun hep bu düz hesap yuzunden lanet gelsin Bi bitiremedim şu huyumu 2 K yapıp reala komple basıp sizlere 4 kişiye 200 rol yapacaktım cok şey istemedik awwa olmadı aga
Geçmiş olsun agamSagol agacım şeytan dürttü götüm kaşındı rulette kırmızıya attım 1 k siyah geldi 😒😒😒😒
Sagol cano harbiden yani varya bu kafada ben daha cok veririm düz hesap yuzundenGeçmiş olsun agam
AGA işde hep acelelikten 2340 olacaktı reala koyucaktım mis 4 kişiye 200 rol onlarda zaten belirliydi sen dost agam bide 2 kişi dahadı yok abi tuttu OROSPU sıyah attıRealin 3 golüne girseydin DHA çok şansın vardı bende bol şans genede yazık etmişsin üzdü valla
Akıllı oyna dost kozu verirsen bitersinSagol cano harbiden yani varya bu kafada ben daha cok veririm düz hesap yuzunden