- 18,651
- 12,905
- 113
Sagol dostBol şans güzel kupon
Sagol agacımBol şanslar dostum
şansına ortak oluyorum, bol şanslar.Yada beni yazacaklar gelmezse dostlar borc harc son müdahelemizi yapıyoruz
Sabahki avustralya kurtarma pesindeyizEkli dosyayı görüntüle 508468
İnş patlatmaz tüpcü bugun milleti dostşansına ortak oluyorum, bol şanslar.
Bol sans dostYada beni yazacaklar gelmezse dostlar borc harc son müdahelemizi yapıyoruz
Sagol dostBol sans dost
Benden sana qelsn kardo iy bitimi qorusuruzYada beni yazacaklar gelmezse dostlar borc harc son müdahelemizi yapıyoruz
Eyvallah ekom sagol agacım benimBenden sana qelsn kardo iy bitimi qorusuruz
Rastqele qrdsm
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Bol şans üstadımYada beni yazacaklar gelmezse dostlar borc harc son müdahelemizi yapıyoruz
Hahahahahbaba🤣🤣🤣🤣🤣🤣Benden sana qelsn kardo iy bitimi qorusuruz
Rastqele qrdsm
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Eyvallah reisimBol şans üstadım
Youtube'da ya tarih oluruz ya tarih yazarız deyip ya hak diye blackjack oynayan eleman geldi aklıma , tek seferde 1 milyon TL kaybetmişti , tarih olmuştu , sen kazanırsın umuyorumYada beni yazacaklar gelmezse dostlar borc harc son müdahelemizi yapıyoruz
Supriz nası sevdinmiHahahahahbaba🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tarih yazacak Cimbom’um 3 atar kanka sıkma canınıYada beni yazacaklar gelmezse dostlar borc harc son müdahelemizi yapıyoruz
Aynen onu hatırlıyorum dost sagol dost hepimiz kazanalım inşYoutube'da ya tarih oluruz ya tarih yazarız deyip ya hak diye blackjack oynayan eleman geldi aklıma , tek seferde 1 milyon TL kaybetmişti , tarih olmuştu , sen kazanırsın umuyorum![]()
İY 1.5 olsun da kanka gerisi tırıvırıTarih yazacak Cimbom’um 3 atar kanka sıkma canını
Ya sen varya fenasın başa belasın aga🤣🤣🤣🤣🤣Supriz nası sevdinmi