Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Mayko78 / Ya Tarih Olucaz Ya Tarih Yazacağız

Kupon Miktarı
1600
Kupon Oranı
2.01

Mayko78

Farkederse Kahrolayım..💛💙💛💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,653
12,905
113
Pehhhh

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,653
12,905
113

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,653
12,905
113
O degil cocukluk arkadasım cocugun bu işlerle işi yok aga dedi bende oyniyim 40 yılda 1 dedi iyi oyna dedim oda 2500 K attı şimdi beni arıyor acamıyom telefonu

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,285
1,007
113
Herzaman ilk yarı 2 golü döşeyen GS sen basınca şike yapmıştır kesin kardeşim :D bu kafada devam.

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,653
12,905
113
Herzaman ilk yarı 2 golü döşeyen GS sen basınca şike yapmıştır kesin kardeşim :D bu kafada devam.
Güzel kardeşm ben digil türkiye nin yüzde 90 u İY 1.5 oynadı bu mac nesinede acıktı anladın tek olarak ben sonradan gördüm onu yani sadece ben digil alayı gümledi ve bu şikenin aaa babası güzel kardeşim anladın hic bir bahanesi yok tek kale oynayıpta 12 den sonra gol gelmemesi icardinin 36 da kaçırdı gı pozisyona bak anlarsın demek istediğimi

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,653
12,905
113
Yani bunun gssi feneri yok anladın her türlü müdahale geliyor paraya döndü iş artık sen 2008 deki kafada kaldıysan çok temiz kalırsın kaldırmaz bu sistem okadar temizliği iyi niyetli düşünme yani

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,653
12,905
113
Neyse beyler Allaha emanet olun hayırlı forumlar ben az kafa dinlym bugun hic yoktan 3 K gitti bide üzerine borclandık

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,285
1,007
113
Güzel kardeşm ben digil türkiye nin yüzde 90 u İY 1.5 oynadı bu mac nesinede acıktı anladın tek olarak ben sonradan gördüm onu yani sadece ben digil alayı gümledi ve bu şikenin aaa babası güzel kardeşim anladın hic bir bahanesi yok tek kale oynayıpta 12 den sonra gol gelmemesi icardinin 36 da kaçırdı gı pozisyona bak anlarsın demek istediğimi
Katılıyorum kardeşim sana.Bütün ilk 11 dahil okan buruğa bugün talimatı iletti İngiliz baronlar. Kesinlikle ilk yarı 1den fazla gol atmayacaksanız yoksa yarın sabaha çıkamazsınız diye talimat geldi.İcardide o yüzden o topu dışarı vurdu.HAKLISIN.

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,653
12,905
113
Katılıyorum kardeşim sana.Bütün ilk 11 dahil okan buruğa bugün talimatı iletti İngiliz baronlar. Kesinlikle ilk yarı 1den fazla gol atmayacaksanız yoksa yarın sabaha çıkamazsınız diye talimat geldi.İcardide o yüzden o topu dışarı vurdu.HAKLISIN.
Kardeşim sen anlamak istemedikten sonra feriştahı da gelse kafan degişmez o yüzden ugrasmycam