- 5,025
- 2,770
- 113
Dostlar banka hesabında tanımlı kişilerde ibani kalmış yanlışlık ile 2600 TL erpa ya gönderdim ama şirket kapalı biliyorsunuz bunlara ulaşıp iade isteyeceğim bir kanalları var mı
E mail den ulas başka türlü imkansızDostlar banka hesabında tanımlı kişilerde ibani kalmış yanlışlık ile 2600 TL erpa ya gönderdim ama şirket kapalı biliyorsunuz bunlara ulaşıp iade isteyeceğim bir kanalları var mı
Mail var mı aga bildiğinE mail den ulas başka türlü imkansız
Geçmiş olsun kanka çok zor.Dostlar banka hesabında tanımlı kişilerde ibani kalmış yanlışlık ile 2600 TL erpa ya gönderdim ama şirket kapalı biliyorsunuz bunlara ulaşıp iade isteyeceğim bir kanalları var mı
bankanı ara itiraz et zaten oda sırket oldugu ıcın kabul eder ve paran iade olurDostlar banka hesabında tanımlı kişilerde ibani kalmış yanlışlık ile 2600 TL erpa ya gönderdim ama şirket kapalı biliyorsunuz bunlara ulaşıp iade isteyeceğim bir kanalları var mı
+90 530 238 95 57Mail var mı aga bildiğin
Acsa banka 20 dakikadır müzik çalıyor sadece iş Bankasıbankanı ara itiraz et zaten oda sırket oldugu ıcın kabul eder ve paran iade olur
IBAN kapalı değil garantide saniyede iade olur bu olmadı iş Bankası danKapalı bir iban ise zaten sana iade olur o para kendiliğinden
iban kapalı ise anında değil 12 saat içinde iade olur dostumTanam
Acsa banka 20 dakikadır müzik çalıyor sadece iş Bankası
Empara eski iban miDostlar banka hesabında tanımlı kişilerde ibani kalmış yanlışlık ile 2600 TL erpa ya gönderdim ama şirket kapalı biliyorsunuz bunlara ulaşıp iade isteyeceğim bir kanalları var mı
Bankadan atarken iade oluyo anın da ama bununki farklı bu atar iade olur mu bilmem gönderdiği uygulama ile iletişime geçmesi lazimiban kapalı ise anında değil 12 saat içinde iade olur dostum
Zamanında 12 k atmıştım böyle hiç olmuştuDostlar banka hesabında tanımlı kişilerde ibani kalmış yanlışlık ile 2600 TL erpa ya gönderdim ama şirket kapalı biliyorsunuz bunlara ulaşıp iade isteyeceğim bir kanalları var mı
knk fast etmiş eft etmemişBankayi ara iptal et transferi
kardeşim bilip bilmeden konısuyorlar bankanı ara deki kafam dalgındı yanlıs yere para transferi yaptım zaten transfer ettiğim ibanda kullanılmıyor kapalı iadesini sağlarmısınz de 12 saat içinde gönderirler paranı burda herkes farklı telden konusuyorDostlar banka hesabında tanımlı kişilerde ibani kalmış yanlışlık ile 2600 TL erpa ya gönderdim ama şirket kapalı biliyorsunuz bunlara ulaşıp iade isteyeceğim bir kanalları var mı
Fats ettim aga EFT olsa olur güzel yorumum ve iyi kalpli düşüncem için Allah razı olsunkardeşim bilip bilmeden konısuyorlar bankanı ara deki kafam dalgındı yanlıs yere para transferi yaptım zaten transfer ettiğim ibanda kullanılmıyor kapalı iadesini sağlarmısınz de 12 saat içinde gönderirler paranı burda herkes farklı telden konusuyor
Evet 2020 ibanEmpara eski iban mi