Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mefete Yanlış Transfer

Muş4949

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
428
103
43
Dostlar banka hesabında tanımlı kişilerde ibani kalmış yanlışlık ile 2600 TL erpa ya gönderdim ama şirket kapalı biliyorsunuz bunlara ulaşıp iade isteyeceğim bir kanalları var mı
E mail den ulas başka türlü imkansız

Alpakone

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,468
2,422
113
Dostlar banka hesabında tanımlı kişilerde ibani kalmış yanlışlık ile 2600 TL erpa ya gönderdim ama şirket kapalı biliyorsunuz bunlara ulaşıp iade isteyeceğim bir kanalları var mı
bankanı ara itiraz et zaten oda sırket oldugu ıcın kabul eder ve paran iade olur

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,663
17,219
113
Kapalı bir iban ise zaten sana iade olur o para kendiliğinden

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,025
2,770
113
Şansıma şarjım da yuzde üç

volkan34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
309
26
28
O ibanlarin kapali olmasi gerekiyor aciksa isin zor

Zafermiss

Geri Döndüm Hayatımı Alt Üst Etmek İçin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
752
279
63
Zamanında 12 k atmıştım böyle hiç olmuştu

Alpakone

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,468
2,422
113
kardeşim bilip bilmeden konısuyorlar bankanı ara deki kafam dalgındı yanlıs yere para transferi yaptım zaten transfer ettiğim ibanda kullanılmıyor kapalı iadesini sağlarmısınz de 12 saat içinde gönderirler paranı burda herkes farklı telden konusuyor

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,025
2,770
113
kardeşim bilip bilmeden konısuyorlar bankanı ara deki kafam dalgındı yanlıs yere para transferi yaptım zaten transfer ettiğim ibanda kullanılmıyor kapalı iadesini sağlarmısınz de 12 saat içinde gönderirler paranı burda herkes farklı telden konusuyor
Fats ettim aga EFT olsa olur güzel yorumum ve iyi kalpli düşüncem için Allah razı olsun