- 2,933
- 1,403
- 113
Dogrumu tadic
Soytarı Tahir yine ortalığı karıştırdı 😂 puhaha 😂At yalanı seveyim inanani
Namık Kemal .
Uranmiyormusun la Tahir abi senin gibileri yüzünden alamadi pusulayiGercekten lan pusulabet kod verdi ya 5000 cektim multi hesaplar var ya benim sende biliyorsun
Dogrumj @tahir1603 abiUranmiyormusun la Tahir abi senin gibileri yüzünden alamadi pusulayi
Görüntü paylaşır mısın özür diliyim hemenGercekten lan pusulabet kod verdi ya 5000 cektim multi hesaplar var ya benim sende biliyorsun
Belli olmuyor bazen mallık yapıp gönderebiliyorlarMega cüzdana çekme sebebin zaten limiti düşük diye 5000 diyor bu ss atsın 5k 2 kere ss geldiyse 1 kişiye 5k benden
Doğru alamadım yazıklar olsun tadicDogrumj @tahir1603 abi
Hey gemini ekranda 500 yazan parayı 5000 yapar mısınGörüntü paylaşır mısın özür diliyim hemen
Şanslısın 5 k için ulasmazlar adamlar para basıyor umursamazlar bile gönderen çalışana fatura kesilir onlar ulaşmak isterse ulaşırlar sana takma kafana ye birinede rol actir bakalimmSelamın aleyküm arkadaşlar kafama takıldı aynı isim soyisim bir daha gonderdi para zaten cektim saat saat 23:30 aynı miktarı bir daha gonderdi yanlıslıkmı oldu acaba papara iban numarasına aynı kisi isim soyisim aynı
Aynı ligin oyuncusu değilizSoytarı Tahir yine ortalığı karıştırdı 😂 puhaha 😂
Alamadık uyumuşuz tadic ayıp etti her zaman ki gibi iUranmiyormusun la Tahir abi senin gibileri yüzünden alamadi pusulayi
Afiyetle ye ahmetİade etmezsem sorun olurmu benim suçum degil
Ben ne alaka dostum para bunda doğruysa😁👉 @tadicDost bi rol gelirmi
Tadic Rol borcu oldu artik abk sanaDoğru alamadım yazıklar olsun tadic
Şimdi birde başkasının replay gelir. Ardına birde 500 bin çektim der offff . Yapmadığı birşey değil sonuçta 😃100 bin mi çektin yine tadiç
500 bence çok 12500Bu 5000 dediyse 500dür o