- 12,143
- 4,488
- 113
Dm attım dostBirazdan cok surmez
Dm attım dostBirazdan cok surmez
Hay ALLAHDm attım dost
Peki yap yakışanı düzelt itibarı reis herkes kendinden sorumluBirazdan cok surmez
İnanma sen bu 500 çekmiştir puahahYalan yok inandim ama herkez tersini soyluyor 😃
As cnm
Ben başka bişe için yazdım kankaHay ALLAH
Abi harden 3 tane ikilik atarmi birde oklohoma 110 gorurmuYarına söz verip uzar veya iban isteyip uzar
yok kanka bende başka bişe için yazdımBen başka bişe için yazdım kanka
Yok abi bu sefer yaptirir inaniyorumYarına söz verip uzar veya iban isteyip uzar
ok görürde harden belli olmaz yüksek ihtimal atarAbi harden 3 tane ikilik atarmi birde oklohoma 110 gorurmu
As rezillik bu rollingler casineon denedim bugün 4. Adım patladım öğün Allah vekildir 5 stakes denedim iki tane 500 lik ikisindede ilk adımda yattım deli oldum la abi sen nasıl olmuyorsun 9 da filan yatiyon
Herkes ben mi be kardeşim değil mi . Kaliteli adamın hali başkaİnanma sen bu 500 çekmiştir puahah
Aynen adam konusunda kupon sordu ihtiyarla konustuk arada takip ettik ettik oda çoksa etmedik sohbet adam 1 k baydı bize o gün valla oda istemedik kendi gönlünden attı puahhaaHerkes ben mi be kardeşim
Harden rahat atar bence dost bence okc sıkıntı gibiok görürde harden belli olmaz yüksek ihtimal atar
Bende R olmaz neyse oAynen adam konusunda kupon sordu ihtiyarla konustuk arada takip ettik ettik oda çoksa etmedik sohbet adam 1 k baydı bize o gün valla oda istemedik kendi gönlünden attı puahhaa
Kendi kendime konusmaya basladim ben kardesim ne deli olmamasi kdkdkdAs rezillik bu rollingler casineon denedim bugün 4. Adım patladım öğün Allah vekildir 5 stakes denedim iki tane 500 lik ikisindede ilk adımda yattım deli oldum la abi sen nasıl olmuyorsun 9 da filan yatiyon
Eyw tadicde sana özenir insBende R olmaz neyse o