YokSelamın aleyküm arkadaşlar mega cüzdan cok ugrastırıyor beni hep bahane sanki onların parası benim param sizdede varmı sorun
Bu uygulama Türkiyeye ait bir uygulamami?Selamın aleyküm arkadaşlar mega cüzdan cok ugrastırıyor beni hep bahane sanki onların parası benim param sizdede varmı sorun
2 saattir ugrastırdı beni daha gelmedi pusulabet sitesinden 50 freespinden kazandım oraya cekim yaptım bankaya gelmedimadem öyle sen de yatırma dostum bu ne biçim konu
Baska yer yokki devlet soolsun mecburum hep boylemadem öyle sen de yatırma dostum bu ne biçim konu
kripto kullanBaska yer yokki devlet soolsun mecburum hep boyle
Uygulama senin mi cüzdan mega kardeşmadem öyle sen de yatırma dostum bu ne biçim konu
evet benim ama ben bile havale yapıyorum kendi uygulamama güvenmiyorum metin abiUygulama senin mi cüzdan mega kardeş![]()
kripto var dostBaska yer yokki devlet soolsun mecburum hep boyle
Seni gözüm biyerden ısırıyor amme. Başka yerde ki nickini çıkaramadım aklıma gelmiyor.evet benim ama ben bile havale yapıyorum kendi uygulamama güvenmiyorum metin abi![]()
Tam olarak ne sorun yaşadın dost sürekli kullanıyorum hiç sorun çıkmadı bugüne kadarSelamın aleyküm arkadaşlar mega cüzdan cok ugrastırıyor beni hep bahane sanki onların parası benim param sizdede varmı sorun
Nasıl ugrastiyo hiç sorun yasamiyomSelamın aleyküm arkadaşlar mega cüzdan cok ugrastırıyor beni hep bahane sanki onların parası benim param sizdede varmı sorun
40 60 dak Suriyor2 saattir ugrastırdı beni daha gelmedi pusulabet sitesinden 50 freespinden kazandım oraya cekim yaptım bankaya gelmedi
Cevabı başka sitelere geçerek bulabilirsinArkadaşlar bir sorum olacak.5 ay kadar evvel üye olduğum bir siteye havale ile para yatırırken anında yatmıyor ya 10-15 dk içinde ekleniyor veya eklenmiyor canlı destek dekont istiyor.Kendileri dekont ile sorup ekletiyorlar.Siteye neden böyle oluyor dediğimde artık ödeme sistemleri böyle çalışıyor gibisinden cevaplar veriyorlar.Bu durumda ödeme sistemleri mi böyle çalışıyor yoksa üye olduğum siteye mi özel bu durum? Yorum yapanlara teşekkür ederim şimdiden