Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mega Cüzdan Güvensizliği

ozgun

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
752
251
63
Selamın aleyküm arkadaşlar mega cüzdan cok ugrastırıyor beni hep bahane sanki onların parası benim param sizdede varmı sorun

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
723
503
93
Mega Cüzdan havale demek. Yasal bir uygulama değil, para yatırıp çektiğin zaman hep normal isimlerden işlem görüyor.

Murat5599

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,288
835
113
Ben hiç sorun yaşamadım bazen geç gönderiyor arada o kadar

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,792
2,232
113
Selamın aleyküm arkadaşlar mega cüzdan cok ugrastırıyor beni hep bahane sanki onların parası benim param sizdede varmı sorun
Tam olarak ne sorun yaşadın dost sürekli kullanıyorum hiç sorun çıkmadı bugüne kadar

alexaki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
540
171
43
Arkadaşlar bir sorum olacak.5 ay kadar evvel üye olduğum bir siteye havale ile para yatırırken anında yatmıyor ya 10-15 dk içinde ekleniyor veya eklenmiyor canlı destek dekont istiyor.Kendileri dekont ile sorup ekletiyorlar.Siteye neden böyle oluyor dediğimde artık ödeme sistemleri böyle çalışıyor gibisinden cevaplar veriyorlar.Bu durumda ödeme sistemleri mi böyle çalışıyor yoksa üye olduğum siteye mi özel bu durum? Yorum yapanlara teşekkür ederim şimdiden

cezafan92

Yetimler
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,105
506
113
Arkadaşlar bir sorum olacak.5 ay kadar evvel üye olduğum bir siteye havale ile para yatırırken anında yatmıyor ya 10-15 dk içinde ekleniyor veya eklenmiyor canlı destek dekont istiyor.Kendileri dekont ile sorup ekletiyorlar.Siteye neden böyle oluyor dediğimde artık ödeme sistemleri böyle çalışıyor gibisinden cevaplar veriyorlar.Bu durumda ödeme sistemleri mi böyle çalışıyor yoksa üye olduğum siteye mi özel bu durum? Yorum yapanlara teşekkür ederim şimdiden
Cevabı başka sitelere geçerek bulabilirsin