- 110,340
- 62,213
- 113
Kardes o portekiz basket macinda bi sikinti varmis zatdn baska yerde gordum.birazdan sonuclanirkitapsız betco maçları sonuçlandırmıyoki kafayı yersin
Ekli dosyayı görüntüle 966974
Kardes o portekiz basket macinda bi sikinti varmis zatdn baska yerde gordum.birazdan sonuclanirkitapsız betco maçları sonuçlandırmıyoki kafayı yersin
Ekli dosyayı görüntüle 966974
Sen konu açma biraderheh biri düştü basketin bakiye duruyo hala neyse
2ye niye boluyosun daha cevrim var vur 1 maca gitsinkasada 600 küsür var onu 2maça böliyim kasa 5k kalıyo zaten
bak şimdi baktım haklısın başta gelip takip etmişsin ben baştan sona sadece o adamı gördüğümden ona bıraktım oda kimi gördüyse ona göre dağıtırım dedim sen gelmişsin burda insan gibi yazıcağına sen konu açma bilmem ne babanın çiftliğimi burasıda emir veriyosun insan gibi yazsan bakar ederiz durumum olsa bütün foruma dağıtıyim sıkıntı yok ama dediğim gibi baştan sona burda olan adamında hakkını yedirmemMadem konu açıyon sadece hayatkumara vetcem die belirtki şnsanların vakyinidr çalma
1800çevrim kalmış kasa 5780 1800ü direk tek maça basıyorum dost gelirse gelir gelmezsede olduğu kadar artık2ye niye boluyosun daha cevrim var vur 1 maca gitsin
Banada verir yazmam yeterliMadem konu açıyon sadece hayatkumara vetcem die belirtki şnsanların vakyinidr çalma
Yaw cvp yazmaya kalksan ben cok cvp yazarimda sen cvp yazma dedin.bugune kadar forumda 1 etkinlik acmamis sadece rollere katilip odul kovalamis bide konusuyor.hakli olsa susucam konunun basinda vardi 3 saattir ortalikta yok bide hakkim var diyor.bnce cvp vermebak şimdi baktım haklısın başta gelip takip etmişsin ben baştan sona sadece o adamı gördüğümden ona bıraktım oda kimi gördüyse ona göre dağıtırım dedim sen gelmişsin burda insan gibi yazıcağına sen konu açma bilmem ne babanın çiftliğimi burasıda emir veriyosun insan gibi yazsan bakar ederiz durumum olsa bütün foruma dağıtıyim sıkıntı yok ama dediğim gibi baştan sona burda olan adamında hakkını yedirmem
La ole yapma 2 maca bol bnce sen bilirsin1800çevrim kalmış kasa 5780 1800ü direk tek maça basıyorum dost gelirse gelir gelmezsede olduğu kadar artık
Dert etme dost @Hayat1kumar iyi bir ağabeydir 2-3 adımda finişler ilk seni görür @Mehmet1280 kesesine bereketMadem konu açıyon sadece hayatkumara vetcem die belirtki şnsanların vakyinidr çalma
Bitti zaten olay kardes.bonus kasaydi cekimi garantiledi benlik bisey yok 😁Dert etme dost @Hayat1kumar iyi bir ağabeydir 2-3 adımda finişler ilk seni görür @Mehmet1280 kesesine bereket
Heee anlamadım üstat kusura bakma yanlış anlamisimBitti zaten olay kardes.bonus kasaydi cekimi garantiledi benlik bisey yok 😁
Bakam umit varmi bol sansbu maçıda hissettim ama hadi bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 966977