- 15,441
- 8,341
- 113
Bu per 50 sayi cikti
Benim iki siteden 1k çekeceğim var 1k arıyorum kaç gündür herkes sifirwalla düşük bütçeli roll 500 anca atabiliyoz kazanç osla fazlasındıa atalımda malum durumlar sabahtandır kayıp buda ufak caplı kazanc
farketmez bu devirde 250ye bişey yapılmadıgını biliyorum ama elimizden bu geliyor dostGelirse Ali Kemal e 750 at roll açsın kazanırsa bana da o roll açtırsin böylelikle hepimiz birbirimize takmış olalim
Ulan maximGelirse Ali Kemal e 750 at roll açsın kazanırsa bana da o roll açtırsin böylelikle hepimiz birbirimize takmış olalim
bunun için rolle gerek yoktu yazsan atardım la geri atardın kafanıBenim iki siteden 1k çekeceğim var 1k arıyorum kaç gündür herkes sifir
Yok kanka düşünmen yeter dediğimiz gibi yapalım kabulsenfarketmez bu devirde 250ye bişey yapılmadıgını biliyorum ama elimizden bu geliyor dost
Mehmet kabul ederse olurYok kanka düşünmen yeter dediğimiz gibi yapalım kabulsen
OLUR BRA SIKINTI YOK DM ATARSAN 1KDA FAZLADAN ATARIM LA KOD ÇEKİP ATACAKSAAN SIKINTI YOKMehmet kabul ederse olur
Eyvallah da herkes dolandırıcı olmuş yazsam ne takcan beni tanimiyombunun için rolle gerek yoktu yazsan atardım la geri atardın kafanı
kanka takarız yaw nolcak doladırsan 1k eline ne gçeicek ki amk 1kyı skm san bişi olmasın :dEyvallah da herkes dolandırıcı olmuş yazsam ne takcan beni tanimiyom
Betcio 2.500 yaptım, 1k çekmem için 1k yatırım yapmam lazımOLUR BRA SIKINTI YOK DM ATARSAN 1KDA FAZLADAN ATARIM LA KOD ÇEKİP ATACAKSAAN SIKINTI YOK
Eyvallah sagolasinkanka takarız yaw nolcak doladırsan 1k eline ne gçeicek ki amk 1kyı skm san bişi olmasın :d
Min yatirimlar 500 lira artik memofarketmez bu devirde 250ye bişey yapılmadıgını biliyorum ama elimizden bu geliyor dost
Nesineye atsın mehmeti örnek alsinMin yatirimlar 500 lira artik memo
O zaman bana at la 1k yabanci degiliz 😁kanka takarız yaw nolcak doladırsan 1k eline ne gçeicek ki amk 1kyı skm san bişi olmasın :d
1lira bile yok 34 kurus var hesaptaNesineye atsın mehmeti örnek alsin![]()