- 49,928
- 37,945
- 113
O kendını bılıyo kayboldu gıttı gecen sene gerı gelmıs mumtezelkim la o meto söyle bizde bilelim yazburaya bişey olmaz![]()
O kendını bılıyo kayboldu gıttı gecen sene gerı gelmıs mumtezelkim la o meto söyle bizde bilelim yazburaya bişey olmaz![]()
Bn daha görmedim limitli.zaten çok yüksek basmiycan kafadan 10 15i basarsinBu betbox limit koymuyor demi
yav bana laf çakmaya çalışıyor aklı sıra da uyardım onukim la o meto söyle bizde bilelim yazburaya bişey olmaz![]()
Valla bn ferdiyi gördüğüm an direkt yazıyorum konuya.ama artık çoklu hesabı var kaç hesapla geliyo bilmiyom ama pisti yaparım onu.bana çok ağır küfürler etti onu ifsaladim diye öğünden beri yakasındayim.sahtekar herifkim la o meto söyle bizde bilelim yazburaya bişey olmaz![]()
Genelde koymuyor normal liglerdeBu betbox limit koymuyor demi
burdurlu ferdi diye diyorlarValla bn ferdiyi gördüğüm an direk yazıyorum konuya.ama artık çoklu hesabı var kaç hesapla geliyo bilmiyom ama pisti yaparım onu.bana çok ağır küfürler etti onu ifsaladim diye öğünden beri yakasında yok sahtekar herif
O zaten de yamuk hareketi yok şu sıralarburdurlu ferdi diye diyorlar
Bnde çok supheliyimde ödül alırken verdiği IBAN baskasinin adına.elbet pisti olur.sadece o değil başka hesabıda var onun elbet yakaliycam.benin anana bacima çocuğuma alayına çok pis dövdü srfszburdurlu ferdi diye diyorlar
ilk nicki neydi onun burdaO zaten de yamuk hareketi yok şu sıralar
ferdikadıoglu isteilk nicki neydi onun burda
La adamın en az 15. Hesabı benim aklımda hep erdalbakkal kalıyor ilk hesabı gedsonfernandes di galibailk nicki neydi onun burda
vay anasını be geçen bende ödül verdim ama başka isim vermişti@karkar92 @burdurlu1515 aynı kısı
vay anasını be geçen bende ödül verdim ama başka isim vermişti
hangi ismi verdivay anasını be geçen bende ödül verdim ama başka isim vermişti
Adamda şeytan tüyü var hep onu seciyorlar garip bı şekilde.kimseyede bı faydası yok kimseye ödül atmaz roll açmaz gelirse çekiliş açmaz ama adamlar hep onu seciyor garipvay anasını be geçen bende ödül verdim ama başka isim vermişti
mustafa furkanhangi ismi verdi
bol şanslar kralSetrabet aticaz dostlar