- 34,064
- 18,092
- 113
FB li ise centilmenlik yapıp katılmaya bilirAdam fenerli olabilir demekki FB formasi alma şansı yoktu insanlara hakaret ederek eline ne geçiyor da burda ahkam kesiyorsun
FB li ise centilmenlik yapıp katılmaya bilirAdam fenerli olabilir demekki FB formasi alma şansı yoktu insanlara hakaret ederek eline ne geçiyor da burda ahkam kesiyorsun
Bize ne kardeşim adam katılmış kazanmış ki ihtiyacı var satıyor herşeye atlamayın balıklamaFB li ise centilmenlik yapıp katılmaya bilir
Bir Galatasaraylı olarak bu yorumundan ve fikir yapından utandım. Bu yorumun kadar çok az saçma yorum gördüm. Değerli bir dostunda hediye gelmemiş, bet sitesi seçenek sunmuş o da en yüksek getirisi olan seçeneği seçmiş, kaldı ki çok fanatik fenerli yada Galatasaray lı olup kendi takımının formasını satan insanlar var neden bu kadar garipsedin anlamak mümkün değilYamyam. fenerliysen almayıp Cimbomlu birisine devretseydin. Bide Utanmadan nerede satabilirim diyorsun bu kadar ucuz insan mısın.
Çünkü daha büyümemisBir Galatasaraylı olarak bu yorumundan ve fikir yapından utandım. Bu yorumun kadar çok az saçma yorum gördüm. Değerli bir dostunda hediye gelmemiş, bet sitesi seçenek sunmuş o da en yüksek getirisi olan seçeneği seçmiş, kaldı ki çok fanatik fenerli yada Galatasaray lı olup kendi takımının formasını satan insanlar var neden bu kadar garipsedin anlamak mümkün değil
Redkit en kadim dostum. Seninle polemiğe girmek istemiyorum. Sal beniÖnce adam ol @Golcümetin
👏👏👏Bir Galatasaraylı olarak bu yorumundan ve fikir yapından utandım. Bu yorumun kadar çok az saçma yorum gördüm. Değerli bir dostunda hediye gelmemiş, bet sitesi seçenek sunmuş o da en yüksek getirisi olan seçeneği seçmiş, kaldı ki çok fanatik fenerli yada Galatasaray lı olup kendi takımının formasını satan insanlar var neden bu kadar garipsedin anlamak mümkün değil
Sana da günaydın bariosBir Galatasaraylı olarak bu yorumundan ve fikir yapından utandım. Bu yorumun kadar çok az saçma yorum gördüm. Değerli bir dostunda hediye gelmemiş, bet sitesi seçenek sunmuş o da en yüksek getirisi olan seçeneği seçmiş, kaldı ki çok fanatik fenerli yada Galatasaray lı olup kendi takımının formasını satan insanlar var neden bu kadar garipsedin anlamak mümkün değil
Bize neyse sen neden konuya müdahil oluyorsun kiBize ne kardeşim adam katılmış kazanmış ki ihtiyacı var satıyor herşeye atlamayın balıklama
bunu kim yapar deseler en başta kendisi yapar zaten şüphe bile yok başkasını elestiriyorBir Galatasaraylı olarak bu yorumundan ve fikir yapından utandım. Bu yorumun kadar çok az saçma yorum gördüm. Değerli bir dostunda hediye gelmemiş, bet sitesi seçenek sunmuş o da en yüksek getirisi olan seçeneği seçmiş, kaldı ki çok fanatik fenerli yada Galatasaray lı olup kendi takımının formasını satan insanlar var neden bu kadar garipsedin anlamak mümkün değil
Sana gün aymamış daha ama yine de günaydın GölcümetinSana da günaydın barios
Forma alıp satacak kadar düşmedik çok şükür. Zaten böyle bir hediyeyi ben eve sokamambunu kim yapar deseler en başta kendisi yapar zaten şüphe bile yok başkasını elestiriyor
Ula başka forumda bana yeni yıl paketi çıkmıştı. Onu bile istemedim başkasına devretmiştimbunu kim yapar deseler en başta kendisi yapar zaten şüphe bile yok başkasını elestiriyor
Aynen aynen seni bilen bilir haklısınForma alıp satacak kadar düşmedik çok şükür. Zaten böyle bir hediyeyi ben eve sokamam
forma ne bedengeçen hafya aramışlardı bugün kargo geldi galatasarayı seçerseniz osimhen box gelecek dediler o yüzden seçmiştim normalde fenerliyim nerde satabilirim bunu Ekli dosyayı görüntüle 965539
✋✋🏃♂️🏃♂️🏃♂️Aynen aynen seni bilen bilir haklısın
Fenerliyse normaldir diye düşünüyorum Geneli böyle zaten bunlarınFB li ise centilmenlik yapıp katılmaya bilir