bıldirki yedigin hurmalar diyim gerisini anla knkDost meali nedir bunun biraz daha açıklayıcı yazabilirmisin gerçekten anlamak istiyorum seni
Güzel verin birbirinize paslasmak güzeldirkazanirsa verir metin bende ona veririm verişiriz yani 😳
2 ceyrek te aticani simdi atti evBenimki yandı geçmiş olsun sana bol şans . Metin hayvan gibi 3lük attılar valla
Metinin cebinde akrep var 300 u gecemiyorkazanirsa verir metin bende ona veririm verişiriz yani 😳
Ne diyeyim dost Allah akıl fikir versin papci oyna biraz kafan dağılsın.bıldirki yedigin hurmalar diyim gerisini anla knkneyse papciya girip 2 adam vuruyum canım sıkıliyor
ben kasam varken adam kayirmiyorum ama şuan herkes adam kayiriyor ayni adama 10 kere atiliyor tuhaf sinyalin kralini yapiyorum ama iplenmiyorum fark etmez ama ben kazandigim zaman sinyal dm yapani keskin nisanciyla vururum.Güzel verin birbirinize paslasmak güzeldir
la 100 bile atan yokMetinin cebinde akrep var 300 u gecemiyor
Sabır iyidir sabirben kasam varken adam kayirmiyorum ama şuan herkes adam kayiriyor ayni adama 10 kere atiliyor tuhaf sinyalin kralini yapiyorum ama iplenmiyorum fark etmez ama ben kazandigim zaman sinyal dm yapani keskin nisanciyla vururum.
Bol şans metinol
Sinyalin kralını yapan banlandı geçen. Çok tavsiye etmemben kasam varken adam kayirmiyorum ama şuan herkes adam kayiriyor ayni adama 10 kere atiliyor tuhaf sinyalin kralini yapiyorum ama iplenmiyorum fark etmez ama ben kazandigim zaman sinyal dm yapani keskin nisanciyla vururum.
Begenmeyen almaz kardesım 300 ıcın burda sabahlıyorduk artık begenmıyolarMetinin cebinde akrep var 300 u gecemiyor
Dost sen bunları çok kafaya takıyorsun durumlar iyi değil boşver sal geç böyle şeyleriben kasam varken adam kayirmiyorum ama şuan herkes adam kayiriyor ayni adama 10 kere atiliyor tuhaf sinyalin kralini yapiyorum ama iplenmiyorum fark etmez ama ben kazandigim zaman sinyal dm yapani keskin nisanciyla vururum.