- 13,646
- 7,332
- 113
Soğutmadan diğeri gelsin metin
1.3 baskette hep riskli metinimMal amk fark 6 ken 2 saniye kala faul yaptılar 2 de 1 attı ev az daha gıdıyodu
Hahahahah ama.fener.uzdu en sağlam ayaklar kaçırdı resmen mert hariçÖnce fener sonra sexial
Ciğer kalmadı
Sen daha son kuponu gormedın bekle alayım NBA maç bası üst puhahhaÖnce fener sonra sexial
Ciğer kalmadı
Mert Hakan volkan demirel gibi kullandı akHahahahah ama.fener.uzdu en sağlam ayaklar kaçırdı resmen mert hariç
Alda sabah 6da başlasın. 9 gibi bitsinSen daha son kuponu gormedın bekle alayım NBA maç bası üst puhahha
Volkan yine yana vurdu bu avel stad dışına attı resmenMert Hakan volkan demirel gibi kullandı ak
Yapma usta yanarızSen daha son kuponu gormedın bekle alayım NBA maç bası üst puhahha
La zaten konu basında dağıtım felan dememısım rahatım puhahahaAlda sabah 6da başlasın. 9 gibi bitsin
Nasıl yani ağabey ben anlamadım boşuna mı terlettin biziLa zaten konu basında dağıtım felan dememısım rahatım puhahaha
Kim dağıtım için burda hahahahahhaLa zaten konu basında dağıtım felan dememısım rahatım puhahaha
Benzin attı dost bembeyaz oldun muhahaYapma usta yanarız
Para senin mal senin senin canın sağolsun usta 😁La zaten konu basında dağıtım felan dememısım rahatım puhahaha
Ben şahidimLa zaten konu basında dağıtım felan dememısım rahatım puhahaha
Zaman gecıyor kardesım 5 gün ban yedım işler kesat 😀😀Nasıl yani ağabey ben anlamadım boşuna mı terlettin bizi
Arkadaşlar kimse görev yerini terk etmesinLa zaten konu basında dağıtım felan dememısım rahatım puhahaha
2-3 kere yazdık shellaca affet diye senin arkanda durduk şu an hüngür hüngür ağlıyorumZaman gecıyor kardesım 5 gün ban yedım işler kesat 😀😀