- 12,294
- 5,115
- 113
Pn6 kullanacaklari başta sececen dezk el neysri bunlar ilk kullanacaktiki atarlardı morel olurdu gidip kaleciye FRED attiriyor sanki adam yokVolkan yine yana vurdu bu avel stad dışına attı resmen
Pn6 kullanacaklari başta sececen dezk el neysri bunlar ilk kullanacaktiki atarlardı morel olurdu gidip kaleciye FRED attiriyor sanki adam yokVolkan yine yana vurdu bu avel stad dışına attı resmen
HahahahahaArkadaşlar kimse görev yerini terk etmesin
Şıracı mıydın bozacı mı dost 😄Ben şahidim
Bizde zaten neşesine takılıyoruz sahur diye vakit geçsinLa zaten konu basında dağıtım felan dememısım rahatım puhahaha
Yav dert ettigin seye bak sen son adimi won lada onu sonra dusunuruzZaman gecıyor kardesım 5 gün ban yedım işler kesat 😀😀
Adam yaaa böle yoldaşlar lazım bızeBizde zaten neşesine takılıyoruz sahur diye vakit geçsin
Aşkım olsun biz dolar mı istedikAdam yaaa böle yoldaşlar lazım bıze
La kendin konu olunca bol şans yazıp kaçıyon sonra her yerde ödülümü vermedi diyon 🤣Adam yaaa böle yoldaşlar lazım bıze
hain kostok meto yaparLa kendin konu olunca bol şans yazıp kaçıyon sonra her yerde ödülümü vermedi diyon 🤣
Anlamadım ama haklısn kanka borcun vardı 😀La kendin konu olunca bol şans yazıp kaçıyon sonra her yerde ödülümü vermedi diyon 🤣
Aybediyon her zaman yanindayiz ban yediginde bile tepkimizi gösterdik 😃😃😃Adam yaaa böle yoldaşlar lazım bıze
Teşekkürler dostum senden de bu beklenirdirkadaşlar şaka yaptım tabiki de dağıtım yapılacak terk etmeyin konuyu
Bol şans yazdım 2 kere, 1 tanesini borcuma say, 1 tane senin bana borcun var 🤣Anlamadım ama haklısn kanka borcun vardı 😀
@Northe senın bahsettıtın zorla kupon yaptıran tayfa bu demı 😀Yav hadi krdsm sahur geliyo daha gidip ekmek alcaz wonla su adimi da
Sabaha kadar burdayızzzKupon sonuçlanmıyor hala
BildirdimTeşekkürler dostum senden de bu beklenirdi
Ben varım allah kabul etsinOruç tutmayan varmı burda