- 22,158
- 11,427
- 113
Şimdi banladılar diyelim var mı o kadar paranOlum ben adak adadım hatırlamıyor musun senin banlandığın gün 20 kişi 250₺ atıcam
Şimdi banladılar diyelim var mı o kadar paranOlum ben adak adadım hatırlamıyor musun senin banlandığın gün 20 kişi 250₺ atıcam
Var kardeşimŞimdi banladılar diyelim var mı o kadar paran
Geçmiş olsun gene az çok karsilamiş başkan sponsor olduğu için olmasaydı ana parada giderdi sponsorlarda oynamak bundan dolayı önemli site dolandirici olsada muhatabın belliTigrabet sponsordu herkes yatırdı min5k yatırımlı bonus açtı 1-2 kişi dışında herkesin paraya çöktü arazi oldu dolandırıldım 18k yı ödemedi başkan yatırdıgım + 2.5 k üstüne karşıladı
Adam para istemek için her yolu deniyorŞimdi banladılar diyelim var mı o kadar paran
250₺ karşılığında kendisini banlatacak, razıyım.Adam para istemek için her yolu deniyor
yıllardır holiganda oynuyorum bir de tarafbet var şimdi tarafbeti bıraktım sadece holigan ve 1xbet dışında babam site açsa bana promosyonla gelse babamı atarım aşağı o promosyonla beraber dilim çok yandıGeçmiş olsun gene az çok karsilamiş başkan sponsor olduğu için olmasaydı ana parada giderdi sponsorlarda oynamak bundan dolayı önemli site dolandirici olsada muhatabın belli
Yarısını söz ben karşılarım250₺ karşılığında kendisini banlatacak, razıyım.
Saat misin kardeşim senya geçti bitti ben kolay kuruluyorum az çok tanıyın artık la beni hemen kuruluyorum KMGMDS
saatli bombayım kardeşim ben fısssSaat misin kardeşim sen
2 kişiyide ben alırım 😂😂Yarısını söz ben karşılarım![]()
Benim espriden daha kötüsü de varmışSaat misin kardeşim sen
250₺ karşılığında kendisini banlatacak, razıyım.
2 kişiyide ben alırım 😂😂
Makara değil cidden üzüldüm canınız sağolsunYarısını söz ben karşılarım![]()
Metin hesapla 100m olsa gene 1₺ 1₺ çevirir oynasın gelsin o yüzden 🤣Konu sahibi ya uyudu yada slotta ezme yapıyor
Gitsin diye daha ne yapalım cebine eroin koyup polise mi şikayet edelim benlayın şunu2 kişiyide ben alırım 😂😂
Şuan en zengin sensin burda bence diğerleri hep - ile başlıyor hahahahaha
Vala en iyisini yapion kaza Bella şans gelir ondan sağlam site olsunki paranı cekebilirsin burda bır arkadaş holihanda 1.8m yakaladı adamlar şak diye verdi ve adam kumarı biraktiyıllardır holiganda oynuyorum bir de tarafbet var şimdi tarafbeti bıraktım sadece holigan ve 1xbet dışında babam site açsa bana promosyonla gelse babamı atarım aşağı o promosyonla beraber dilim çok yandı