Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Metings1905 | Kasa 1500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Azadi6321

Şampiyon Amedspor✌️✌️✌️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,292
5,113
113
Tigrabet sponsordu herkes yatırdı min5k yatırımlı bonus açtı 1-2 kişi dışında herkesin paraya çöktü arazi oldu dolandırıldım 18k yı ödemedi başkan yatırdıgım + 2.5 k üstüne karşıladı
Geçmiş olsun gene az çok karsilamiş başkan sponsor olduğu için olmasaydı ana parada giderdi sponsorlarda oynamak bundan dolayı önemli site dolandirici olsada muhatabın belli

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,592
17,336
113
Milletin uykusu geldikçe espri seviyesi yerlere serildi

Northe

Бог и дьявол со мной
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,459
13,553
113
Geçmiş olsun gene az çok karsilamiş başkan sponsor olduğu için olmasaydı ana parada giderdi sponsorlarda oynamak bundan dolayı önemli site dolandirici olsada muhatabın belli
yıllardır holiganda oynuyorum bir de tarafbet var şimdi tarafbeti bıraktım sadece holigan ve 1xbet dışında babam site açsa bana promosyonla gelse babamı atarım aşağı o promosyonla beraber dilim çok yandı

Northe

Бог и дьявол со мной
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,459
13,553
113
kupon sonuçlanana kadar doeda'ya bugün yeni videolar gelmiş meto orda şimdi

Azadi6321

Şampiyon Amedspor✌️✌️✌️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,292
5,113
113
yıllardır holiganda oynuyorum bir de tarafbet var şimdi tarafbeti bıraktım sadece holigan ve 1xbet dışında babam site açsa bana promosyonla gelse babamı atarım aşağı o promosyonla beraber dilim çok yandı
Vala en iyisini yapion kaza Bella şans gelir ondan sağlam site olsunki paranı cekebilirsin burda bır arkadaş holihanda 1.8m yakaladı adamlar şak diye verdi ve adam kumarı birakti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...