Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Metings1905 / Kasa 1K Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,946
24,944
113
Birşeylerden nasibini aldıktan sonra celemesini çektiğin şeyleri tekrar eski günler eline geçtiği zaman silip atabiliyorsun sen yaparsın ama acı çekmeyen hayatını alt üst edecek şeyler yaşamayan kimse bırakamaz para falan değil bu manevi yönlerden anladın ne demek istediğimi
Kötü konuşmak beni üzüyor ve geriyor kardeşim ileriye dönük iyi olmak istiyorum sakin bi hayatım olsun parayla isim yok zaten benim

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,420
20,969
113
Kötü konuşmak beni üzüyor ve geriyor kardeşim ileriye dönük iyi olmak istiyorum sakin bi hayatım olsun parayla isim yok zaten benim
Doğru hepimizin istediği bu zaten geriye baktığımızda pişmanlıklar kayıplar aslında ne güzel şeylere sahipmişiz kıymet bilememişiz demek üzüyor, varsa ileri hayatımız umarım istediğimiz gibi olsun görüşürüz kanka

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,946
24,944
113
Doğru hepimizin istediği bu zaten geriye baktığımızda pişmanlıklar kayıplar aslında ne güzel şeylere sahipmişiz kıymet bilememişiz demek üzüyor, varsa ileri hayatımız umarım istediğimiz gibi olsun görüşürüz kanka
Görüşürüz kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...