- 49,185
- 37,428
- 113
Eyw enısteBol şans metinim
Eyw enısteBol şans metinim
Bi sen kaldın fısıldamayan 🤣🤣Düttt dütttt beybiii gole fısıldayan adammm
Kötü konuşmak beni üzüyor ve geriyor kardeşim ileriye dönük iyi olmak istiyorum sakin bi hayatım olsun parayla isim yok zaten benimBirşeylerden nasibini aldıktan sonra celemesini çektiğin şeyleri tekrar eski günler eline geçtiği zaman silip atabiliyorsun sen yaparsın ama acı çekmeyen hayatını alt üst edecek şeyler yaşamayan kimse bırakamaz para falan değil bu manevi yönlerden anladın ne demek istediğimi
Oda ben@Shellac kılıt lutfen 1 kısıye dm den ulasıcam
@tahir1603 sansina küs ortagiz ama@Shellac kılıt lutfen 1 kısıye dm den ulasıcam
Banada ulaşır o bilirim@tahir1603 sansina küs ortagiz ama
Ben ulaşırım 2 mizin yerine@Shellac kılıt lutfen 1 kısıye dm den ulasıcam
Doğru hepimizin istediği bu zaten geriye baktığımızda pişmanlıklar kayıplar aslında ne güzel şeylere sahipmişiz kıymet bilememişiz demek üzüyor, varsa ileri hayatımız umarım istediğimiz gibi olsun görüşürüz kankaKötü konuşmak beni üzüyor ve geriyor kardeşim ileriye dönük iyi olmak istiyorum sakin bi hayatım olsun parayla isim yok zaten benim
Kardesim.para olmadan mutlu olma sansi sifir insaninKötü konuşmak beni üzüyor ve geriyor kardeşim ileriye dönük iyi olmak istiyorum sakin bi hayatım olsun parayla isim yok zaten benim
Görüşürüz kankaDoğru hepimizin istediği bu zaten geriye baktığımızda pişmanlıklar kayıplar aslında ne güzel şeylere sahipmişiz kıymet bilememişiz demek üzüyor, varsa ileri hayatımız umarım istediğimiz gibi olsun görüşürüz kanka
Kardeşim param zulada var dicem olmucak şimdi hdhdhdKardesim.para olmadan mutlu olma sansi sifir insanin
DkkdkdkdkdkdKardeşim param zulada var dicem olmucak şimdi hdhdhd
banım hep kendiliğinden açıldıKimse bırakmaz burası kumardan daha felaket bir bağımlılık yapmış @Golcümetin mesela bir senede 8 kere kendini süresiz banlatıp bir şekilde geri açtırıp geliyor 🤣🤣
Parasız insanın b.kunu bile oturduğu tuvalet taşı kabul etmez üstüne başına sıçırtır kankaaKardesim.para olmadan mutlu olma sansi sifir insanin
Hoşgeldin aziz din kardeşimbanım hep kendiliğinden açıldı
Normalde bana ulaşacaktın da dm m kapalı olduğu için ulasamiyorsun değilmi 😆@Shellac kılıt lutfen 1 kısıye dm den ulasıcam
Kanka 5500 tl cektımNormalde bana ulaşacaktın da dm m kapalı olduğu için ulasamiyorsun değilmi 😆
Ufff tam Adana dürüm yemelikKanka 5500 tl cektım
Bole olmıcak 1 adım daha yapamUfff tam Adana dürüm yemelik