Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Metings1905 / Kasa 1K Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,483
21,050
113
Kimsin agaxim sen dost mu düşman mı
2022 altı foruma kayıdı olan üyelerde şunu farkettim istedikleri kadar yemin etsinler hesap kapatacam bidaha gelmeyecem desinler yine gelirler hatta forumdan süresiz banlansınlar yine gelirler üstüne açtıkları yüz tane hesap yine banlansın yine gelirler forumsuz durmaları susuz kalmak gibi olmuş ben kimsenin forumu bırakıyorum lafına inanmam

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,987
24,971
113
2022 altı foruma kayıdı olan üyelerde şunu farkettim istedikleri kadar yemin etsinler hesap kapatacam bidaha gelmeyecem desinler yine gelirler hatta forumdan süresiz banlansınlar yine gelirler üstüne açtıkları yüz tane hesap yine banlansın yine gelirler forumsuz durmaları susuz kalmak gibi olmuş ben kimsenin forumu bırakıyorum lafına inanmam
Hiçbir zaman forumu bırakicam kumarı bırakicam demedim valla diyenler tekrar geldiklerinde gülüyorum ama komik duruyor

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,483
21,050
113
Hiçbir zaman forumu bırakicam kumarı bırakicam demedim valla diyenler tekrar geldiklerinde gülüyorum ama komik duruyor
Kimse bırakmaz burası kumardan daha felaket bir bağımlılık yapmış @Golcümetin mesela bir senede 8 kere kendini süresiz banlatıp bir şekilde geri açtırıp geliyor 🤣🤣

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,987
24,971
113
Kimse bırakmaz burası kumardan daha felaket bir bağımlılık yapmış @Golcümetin mesela bir senede 8 kere kendini süresiz banlatıp bir şekilde geri açtırıp geliyor 🤣🤣
Tekrar evlenirsem yemin ederim bırakırım ikinciye aynı hatayı yapmam kumarı da bırakırım bi kötü alışkanlığım o var zaten

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,980
5,899
113
Kumarı dengeli oynarsan zarari yok

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,483
21,050
113
Tekrar evlenirsem yemin ederim bırakırım ikinciye aynı hatayı yapmam kumarı da bırakırım bi kötü alışkanlığım o var zaten
Birşeylerden nasibini aldıktan sonra celemesini çektiğin şeyleri tekrar eski günler eline geçtiği zaman silip atabiliyorsun sen yaparsın ama acı çekmeyen hayatını alt üst edecek şeyler yaşamayan kimse bırakamaz para falan değil bu manevi yönlerden anladın ne demek istediğimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...