- 15,441
- 29,728
- 113
Ula şaka yapıyorum ulasayim desende dm mi açmam ben artık ulaşılmazim😆Kanka 5500 tl cektım
Ula şaka yapıyorum ulasayim desende dm mi açmam ben artık ulaşılmazim😆Kanka 5500 tl cektım
Yaticaksin benden demesiBole olmıcak 1 adım daha yapam
İyi en azından 2 adim 4 adım geldi yoksa daha düşüğe raziydinKanka 5500 tl cektım
Ozaman bır kac kısı ıstemıyorum desın puhahaYaticaksin benden demesi
Uykusuda gelmiyoYaticaksin benden demesi
Ben istiyorum diyenlerdenim hwhdhdOzaman bır kac kısı ıstemıyorum desın puhaha
5500 para değil mi at ortaya 5.5 saniye de kaybolmazsa gel yüzümü tükür 5000 çektik rolde 500 etiket geldi sen ne sanıyon bu işleri metinimKanka 5500 tl cektım
Hemen 5500 çektim haaa. İnsan yalandan emrin olur der. Sponsorluk almıyorum bitti o iş❌Kanka 5500 tl cektım
Dur sımdı 1 2 tane dusman kazanayım konudan 1 kısıye ulasıcam borcum olanda 2 kıısı ıban bıraktı daha santra yapılmadan faturam kapalı5500 para değil mi at ortaya 5.5 saniye de kaybolmazsa gel yüzümü tükür 5000 çektik rolde 500 etiket geldi sen ne sanıyon bu işleri metinim
Sana geçmiş olsun kardeşimUykusuda gelmiyo
Düşman 1 varmı baskaHemen 5500 çektim haaa. İnsan yalandan emrin olur der. Sponsorluk almıyorum bitti o iş❌
Sen topla ibanları at bana masakta işe başladım bi hayırlı olsun alırımDur sımdı 1 2 tane dusman kazanayım konudan 1 kısıye ulasıcam borcum olanda 2 kıısı ıban bıraktı daha santra yapılmadan faturam kapalı
2Düşman 1 varmı baska
Canimiz sag olsun dkdkdkkdkdSana geçmiş olsun kardeşim
Dostum olmaz. düşmanım yaşamaz.Düşman 1 varmı baska
Akınım bu sefer tahıre ulasayım gonul koymazsan gecende sana ulastıkCanimiz sag olsun dkdkdkkdkd
tahir hakkını bana vermek istiyormuşAkınım bu sefer tahıre ulasayım gonul koymazsan gecende sana ulastık
Ben gonul koymam boyle seylere dostum ne yaptim da gonul koyayim 😘 ortagiz onla kesene bereketAkınım bu sefer tahıre ulasayım gonul koymazsan gecende sana ulastık
Adamsın dm bsey gostercem sanaBen gonul koymam boyle seylere dostum ne yaptim da gonul koyayim 😘 ortagiz onla kesene bereket