- 23,946
- 24,944
- 113
Yarın güzel bi yemek yerim ben onunla mac falan yok zatenBen gonul koymam boyle seylere dostum ne yaptim da gonul koyayim 😘 ortagiz onla kesene bereket
Yarın güzel bi yemek yerim ben onunla mac falan yok zatenBen gonul koymam boyle seylere dostum ne yaptim da gonul koyayim 😘 ortagiz onla kesene bereket
Akın acma dm yi patlıcan atabilirAdamsın dm bsey gostercem sana
afiyet bal şeker olsunYarın güzel bi yemek yerim ben onunla mac falan yok zaten
Bunun odemesı uzun mu suruyıAkın acma dm yi patlıcan atabilir
Hiç kullanmadım emre benim hesabı nobonus yaptı hiç yatırım yapmadanBunun odemesı uzun mu suruyı
Sagol canım benim devam mı sahte siteye para kaptirmayaafiyet bal şeker olsun
Jetpaybankla 10 dk maxBunun odemesı uzun mu suruyı
Hayir yiyemezsinYarın güzel bi yemek yerim ben onunla mac falan yok zaten
çakallar geri yatırmadı boşuna o kadar mail attıkSagol canım benim devam mı sahte siteye para kaptirmaya
Valla yerim kanka yarın para gelecek katlariz onuHayir yiyemezsin
Geldıgınde yemek yerız demı kankaValla yerim kanka yarın para gelecek katlariz onu
@Metings1905 tahirin iban sikintili ben gecen 20 tl attim hesabim kapandi. Dost tavsiyesi basini yakmaValla yerim kanka yarın para gelecek katlariz onu
Katlarsak nusret e bile gideriz hahdhGeldıgınde yemek yerız demı kanka
Sıte odemıyo yarın yemegı yıyek barıKatlarsak nusret e bile gideriz hahdh
Namık Kemal@Metings1905 tahirin iban sikintili ben gecen 20 tl attim hesabim kapandi. Dost tavsiyesi basini yakma
Birer poğaça gömerizSıte odemıyo yarın yemegı yıyek barı
Sizin köyde nusret mi var skdkkddkmemdjsksjskwkejdkskskdkdkekwkskjdejekejdKatlarsak nusret e bile gideriz hahdh
dönerciye götürecek başka ihtimal yokSizin köyde nusret mi var skdkkddkmemdjsksjskwkejdkskskdkdkekwkskjdejekejd