- 11,148
- 7,236
- 113
@SaHgEc 350 @netherlands roll
Are you sınop?? 30 senedir yaşamak böyle bir yer olmamak
Winter is coming babeAre you sınop?
Teşekkürler colo coloTebrikler aga @SaHgEc
Adım tamam mı olsun Dostum hızımı alamadım 1 adım daha diyordum ama kâfi bu kadsr sorun var ama dostum 🙏 1_30 dakika arası oynadığım için mac sonucu bekleyeceğiz galiba ya da ill yarının bitmesini mi hay Allah bunu gözden kaçırdım neticede MUTLU SON 🙏🤗@SaHgEc kanka @netherlands 350 TL rolling bakiyesi at gerisi senindir ben öğlen 12.30da gelirim
Gecmis olsnnAq avivator 40 k bıraktık ne öğlene kadar afk gelirim 1 gibi
Gecmis olsun agacim toparlarsin umarimAq avivator 40 k bıraktık ne öğlene kadar afk gelirim 1 gibi
Yarida sonuçlanır geneldeAdım tamam mı olsun Dostum hızımı alamadım 1 adım daha diyordum ama kâfi bu kadsr sorun var ama dostum 🙏 1_30 dakika arası oynadığım için mac sonucu bekleyeceğiz galiba ya da ill yarının bitmesini mi hay Allah bunu gözden kaçırdım neticede MUTLU SON 🙏🤗
Dostum Kalan paraya oyna o senin ama 350 Hollanda at 🥳🥳Adım tamam mı olsun Dostum hızımı alamadım 1 adım daha diyordum ama kâfi bu kadsr sorun var ama dostum 🙏 1_30 dakika arası oynadığım için mac sonucu bekleyeceğiz galiba ya da ill yarının bitmesini mi hay Allah bunu gözden kaçırdım neticede MUTLU SON 🙏🤗
İlk yarı bitince sonuçlanır dm arıyorum sana benAdım tamam mı olsun Dostum hızımı alamadım 1 adım daha diyordum ama kâfi bu kadsr sorun var ama dostum 🙏 1_30 dakika arası oynadığım için mac sonucu bekleyeceğiz galiba ya da ill yarının bitmesini mi hay Allah bunu gözden kaçırdım neticede MUTLU SON 🙏🤗
Toparlarim şimdi 😁😁 yemek yiyinde aç jarna olmuyorGecmis olsun agacim toparlarsin umarim
Tamam dostum 🤗🙏var ol senDostum Kalan paraya oyna o senin ama 350 Hollanda at 🥳🥳
At dostum senİlk yarı bitince sonuçlanır dm arıyorum sana ben
Aviatör boşver güzel maçlar var ordan telafi olurToparlarim şimdi 😁😁 yemek yiyinde aç jarna olmuyor